Şimdi Ara

pc bostayken internet 8mb net kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar benim 2 aydır kafaYI yedirten cinsten bi sorunum var. pc de hiçbir sayfa acık degilken hiç bir veri indirmezken gorev yoneticisinden baktıgımda hızımın sonuna kadar net kullanılıyor . o esnada browserdan sayfalara bile cok zor giriyor. 50gb kotayı doldurmaDAN 8mb full aştıktak sonra 4mb full kullanılıyor. wifiden kesinlikle baglanan yok. modeme rest atınca duzeliyor. bide daha yeni keşfettim bu sorun vk ve cogu videoda ileri sarınca oluyor. youtube da olmuyor ileri sarınca. nette hiç bir yerde buna benzer bi sorun bulamadım. ayrıca format dahi attım .ultimate yukluydu premium yaptım (win7) varsa bi bilginiz paylasın lutfen. gorev yoneticisinden neyin kullandıgını bulabilirmiyiz acep

• Bu harikalar harikası yazılımı indiriyorsun güzelce kuruyorsun. Sistemi yeniden başlatıyorsun. Bilgisayar açıldığında hangi program internetten ne kadar veri çekiyor görüyorsun. Bunun yanı sıra 8mbit internetin için bant genişliği ataması yapabiliyorsun. Örneğin Windows Update'ye 100kb atıyorsun. Windows update yaparken bu sınırı aşamıyor. Yada skype'a 300Kb atıyorsun bunun yanı sıra Google Chrome'a 400 atıyorsun. Görüntülü konuşurken internetin kasmıyor mesela :)

https://yadi.sk/d/joMH9SSUBrgJ8

NetLimiter 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrQressive -- 2 Haziran 2014; 11:05:29 >
  • indirdim denicem bakim saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.