Şimdi Ara

PC BOARD DRİVER CD TANITIMI SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorum olacak?
    Şimdiye kadar kullandığım windows 95-98-2000-ME-Win XP pro - home işletim sistemlerinde çoğu kez sorun yaşadım ve gideremediğim sorun olduğu zaman haliyle format attık.Tekrar sistem kurduğumuz zaman tabiki pcdeki parçaların driver larını tanıttık.Fakat ben hiç bir zaman board tanıtmadım.Hiçbir sorun ilede karşılaşmadım.Bunun nedenini ve tanıtıp tanıtmadığımızda nelerle karşılaşacağımız hk. bilgi istiyorum.
    Saygılarımla;



    _____________________________
    MERCEDES-BENZ
    GARANTİ UZMANI
    SLK 200 K AMG//
  • Anakart üzerinde tümleşik yani onboard donanım varsa zaten bunları harici donanımmış gibi anakart CDsinden tanıtırsın. bunların dışında kullandıgın cipset türüne göre anakartla gelen sürücüyü yüklemek sistem performansını arttırır. standart olarak yazdıgın işletim sistemleri INTIL cıpsetlerle sorunsus calışşır. VIA, ATI,SIS cipset sürümleri çogunlukla driversiz problem çıkarmaz. ancak güncel çipset sürücülerini indirip kurarsan sistem performansın artacaktır.
    _____________________________
    AMD Phenom II X4 965 3,4GHZ CPU(7.4), MSI 760G, ATI HD3000, 8GB DDR3 1600MHZ(7.4), Corsair 60GB sata3 SSD(7.4), WD 1000 GB Sata3,
  • Teşekkürler kardeş ...
    _____________________________
    MERCEDES-BENZ
    GARANTİ UZMANI
    SLK 200 K AMG//
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.