ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIM SON ZAMANLARDA ÇOK İLGİNÇ ŞEYLER YAPIYOR
bilgisayarım açıldığında Veri Yürütme Engellemesi programı Windows Installer programını kapattı diye uyarı veriyordu, konuyla ilgili
windows yardım sayfasında "Veri Yürütme Engellemesini tek bir programda açmak veya kapatmak için" konusunu inceledim burada denetim masası altında sistem simgesini tıklamamı söylüyor,
Ayrıca Windows Update sitesinden güncelleştirmeleri yüklemek istediğimde
Bu web sitesinden güncelleştirme yüklemek için, bilgisayarınızda yönetici veya Administrators grubunun bir üyesi olarak oturum açmış olmanız gerekir. Windows XP kullanıyorsanız, Denetim Masası'nda Kullanıcı Hesapları'na giderek yönetici olup olmadığınızı görebilirsiniz.
Not: Bilgisayarınız ağa bağlıysa, ağ ilkesi ayarları da bu web sitesini kullanmanızı engelleyebilir. Güncelleştirmelerle ilgili yardım için sistem yöneticinize başvurun.
diye bir hata veriyor tabiki kullanıcı hesaplarında bilgisayar yöneticisi olarak görünmeme rağmen
lütfen konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum , hiçbir güncelleştirmeyi yükleyemiyorum bilgisayarıma birşeyler kurmak istediğimde kurulum yarıda başarısız oluyor ,eksik güncelleştirmelerden dolayı