Şimdi Ara

PC Açılmıyor, Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma haftasonu format attım sorunsuz bir şekilde. Sonra bütün driverleri internetten indirip kurdum hiçbir problem yokken. Pazartesi akşam eve geldiğimde bilgisayarı açtım psu falan çalıştı fanlar çalışmaya başladı fakat ekranda hiçbir hareketlilik olmadı. bikaç defa kapatıp açtıktak sonra bilgisayar sorunsuz bir şekilde açıldı. Ve 2 - 3 defa kapatıp açtım sorunsuz açılıp kapandı. Salı günü akşamıda aynı sorunu yaşadım fakat bu sefer hiç açılmadı. Sebebi ne olabilir acaba driverlerimi yanlış yükledim bilemiyorum ama aygıt yöneticisinden baktığımda hiçbir sorun yoktu.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• driver sorunu degil ramlerini cikartip slot degistir ve power supplyi kontrool et.
  • RAM leri çıkartıp taktım ama slot değiştirmedim psu da çalışıyor bi anormallik gözlemleyemedim ama akşam gidince slot değiştirmeyide denemek lazım.

Başka Önerileri Olan Arkadaşlar varsa onlarıda deneyeyim.
    İnşallah önemli bir sorun yoktur sınav arefesi ders çalışamıcam yoksa.
  • RAM lerin yerlerini de değiştirdim bios pilinide çıkartıp taktım yine açılmıyor. YOKMU ARKADAŞLAR YARDIM EDEBİLECEK OLAN?
  • Kaç tane ram var kasada ? 2 yada 3 adet ram var ise ramlerin çıkartıp teker teker deneyiniz. Silginiz var ise silgi ile güzelce ramleri siliniz daha sonra her ram i teker teker takara deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 25 Mart 2010; 8:25:40 >
  • 2 adet Ram mevcut ikisinide tek tek denedim evde fazladan ramlarda vardı sorunsuz çalışan onlarlada denedim sanırım Ram kaynaklı bi problem değil.
  • Ozaman Anakart Proglemi Dostum bu Anakart...AnaKart hariç Diyer Parçalarını Baska Bilgisayarda dene Ona gore tespit Yapabilirsin..Ama Sorun Suanlık anakart gozukuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş hiç başka bir şeyle uğraşma anakarttan kaynaklı bir sorun aynısı bana oldu ABİT FATAL1TY FP-IN9 SLI anakartım vardı 5 -6 kere aça kapa yaptıktan sonra açıyordu ve ertesi gün tekrar aynı anakartımı değiştirdim ama şöyle bir durum var psu kaç watt ve sistemin nedir birde onu bilmek lazım
  • SİSTEM: P4 1.7 Ghz 512 Ram GeForce FX5200 128 Mb Ekran Kartı 120 GB HDD 240 W PSU
  • Tamirciye Götürdüm tüm parçalar sorunsuz çalışıyor sorun ANAKART bugün tamir edebilirse edecekti olmassa artık yeni bir anakart alıcaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.