Şimdi Ara

PC acılıyor ekrana goruntu gelmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar masa ustu pc acılıyor fakat ekrana hıc bır goruntu gelmıyor bos ekranı dahı hıc bır sey gelmıyor..
    ram cıkartık temızledım taktım , ekran kartını cıkardım temızledım , maın bourd ekran kartıyla calıstırdım , ıslemcıyı cıkardım taktım
    fakat cozum yok ekrana goruntu gelmıyor..
    soyle bır durum var pc power dugmesıne basıyorum calısıyor 2 sn sonra tık dıe bır ses gelıyor ve oyle calısmaya devam edıyor pc
    ayrıca calısyırken power dugmesıne basılı tutuyorum kapatmak ıcın oda fayda etmıyor fısı cekmek zorunda kalıyorum..
    umarım yardımcı olabılecek bırısı cıkar..

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

arkadaslar masa ustu pc acılıyor fakat ekrana hıc bır goruntu gelmıyor bos ekranı dahı hıc bır sey gelmıyor..
    ram cıkartık temızledım taktım , ekran kartını cıkardım temızledım , maın bourd ekran kartıyla calıstırdım , ıslemcıyı cıkardım taktım
    fakat cozum yok ekrana goruntu gelmıyor..
    soyle bır durum var pc power dugmesıne basıyorum calısıyor 2 sn sonra tık dıe bır ses gelıyor ve oyle calısmaya devam edıyor pc
    ayrıca calısyırken power dugmesıne basılı tutuyorum kapatmak ıcın oda fayda etmıyor fısı cekmek zorunda kalıyorum..
    umarım yardımcı olabılecek bırısı cıkar..

donanımsal arıza tık diye ses gelmesi pc üzerinde dahili ses çıkışı olmadığından uyarı veriyor büyük bi ihtimalle psu arıza yani powersupply fazla kurcalama bence bi teste tabi tuttur

kapanmama sebide voltajın anakart üzerinde biçimsiz ve kontrolsuz şekilde dolaştığından dolayı sonucu alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 10 Nisan 2010; 21:00:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

donanımsal arıza tık diye ses gelmesi pc üzerinde dahili ses çıkışı olmadığından uyarı veriyor büyük bi ihtimalle psu arıza yani powersupply fazla kurcalama bence bi teste tabi tuttur

kapanmama sebide voltajın anakart üzerinde biçimsiz ve kontrolsuz şekilde dolaştığından dolayı sonucu alıyorsun

powersupply nedır tam olarak pek bılgılı degılımde..
    psu ??
  • Ram , ekran kartı denedim diyorsan ekran kartını tekrar çıkar onworddan bağlanmayı dene bakalım eğer olmadı ise anakartta herhangi bir sorun olabilir diyorum.ram soketlerini değiştir diğer sokete tak ekran kartını iyi oturduğuna dikkat et.Eğer gene olmazsa git bi teknik servise böle böle de 2 dakkada bulurlar (:
  • sorun power supply den olabilir.. ses anakart üstündeki hoparlörden mi geliyor ?
  • aslında ses demeyelım hanı bısı calısır bırden durur tık dıe atar ya ole bısı..
    tık dıe cok az kuvvetlı bı ses gelıo o kadar yanı ses aygıtından cıkma bısı degıl.
  • quote:

aslında ses demeyelım hanı bısı calısır bırden durur tık dıe atar ya ole bısı..
    tık dıe cok az kuvvetlı bı ses gelıo o kadar yanı ses aygıtından cıkma bısı degıl.

Hdd'den gelio olmasın o tık sesi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baska power suplyle dene.Büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

quote:

olabılır walla baska hd ıle deneyım...
  • quote:

quote:

quote:

Benim bahsettiğim mekanik bir ses yalnız yanlış anlaşılma olmasın.. okuma problemi gibi durumlarda hdd'den öyle tık tık ses gelir..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bahsettiğim mekanik bir ses yalnız yanlış anlaşılma olmasın.. okuma problemi gibi durumlarda hdd'den öyle tık tık ses gelir..

tavsıyen ıcın tesekkurler hdden kaynaklanmıyormus.. baska hd ıle denedım... guc kaynagından kaynaklı sanırım bıde onu degıstırıp denıcem..
    yınede tesekkur ederım..

• Önemli değil dostum Kullanıcağın yeni güç kaynağı donanımına yeterli seviyede olması bir artıdır unutma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.