Şimdi Ara

Pc açılırken Sorun Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC her açtığımda ATI xpress in resminde donuyor ve restart attığımda ya pc açılmadan reset atıyor yada SYSTEM/Config hatalarını alıyorum şimdi pcnin açılıştaki restart atma sorununu chkdsk /r /p komutuyla hallediyorum ama pc kapatıyorum tekrar açtığımda yine aynı sorun çıkıyor bazen SYSTEM/CONFİG çıkıyor onuda netten araştırıp hallediyorum ama yine çıkıyor böyle böyle her pc kapattığımda tekrar açtığımda böyle sorunla karşılaşıyorum aslında sorun bana göre açılışta ATI nın xpress reklamımıdır artık resmimidir ne derseniz onun orda donması çünkü pc ondan sonra reset attığımda çok çabuk geçiyor orasını ama pc açtığımda orası donuyor hiç açılmıyor ...Bu sorunu geçiçi olarak xp cd sini takıp onarma bölümüne girdiğimde hallediyorum yada chkdsk yı yarıya kadar yüklüyorum çünkü yüklemesi çok uzun sürüyor ve sonra reset atıyorum bu sefer açılıyor ama önceden tamda yüklemiştim ama gene aynı sorunlar çıkmıştı yani böyle böyle pc hep söverek açıyorum yardımlarınızı bekliyorum..

• biostan LOGO yu kapat, ama HDD / İŞLETİM sisteminde de sorun olabilir. kademeli test etmen gerek,

bios güncellemesi yapabilirmisin?
  • biostan logoyu kapatmayı bilmiyorum bide acaba güncelleme hakkındahttp://img842.imageshack.us/i/adszttu.jpg/
    bios modellerim fln burda var acaba sitesinde bulamadımda siz belki daha iyi bilirsiniz bulabilirmisiniz ? bide HDD sanırım sorun olabilir çünkü tık diye sesler geliyor bide acaba format cdsinde sorun olabilirmi çünkü biostan format cd sini görmesi için 1.ciyi CD yapıyorum ama genede o önyükleme şeyi çıkmıyor bazen çıkıyor fln çünkü şimdi bazen direk cd kurulumuna geçiyor ozamn pc açılmıyor ama önyükleme şeyi çıkınca ancak pc açılıyor anlamıyorum ztn daha deminde mavi ekran hatası çıktı yarım saatir pcyle ilgileniyorum olmuyor bir türlü cd romu çıkartıorum bide bende taşınabilir HDD var ondan da sorun çıkıyor galiba çünkü taktığımda pc açılmıodu daha demin sonra onu çıkartıyodum garip garip şeyler oluyodu anlamıodum en sonda yaptım işte şansa neyse işte sorunlarım bunlar hep bunlarla ilgileniyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.beckham_12 -- 7 Ekim 2010; 21:39:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d.beckham_12

biostan logoyu kapatmayı bilmiyorum bide acaba güncelleme hakkındahttp://img842.imageshack.us/i/adszttu.jpg/
    bios modellerim fln burda var acaba sitesinde bulamadımda siz belki daha iyi bilirsiniz bulabilirmisiniz ? bide HDD sanırım sorun olabilir çünkü tık diye sesler geliyor bide acaba format cdsinde sorun olabilirmi çünkü biostan format cd sini görmesi için 1.ciyi CD yapıyorum ama genede o önyükleme şeyi çıkmıyor bazen çıkıyor fln çünkü şimdi bazen direk cd kurulumuna geçiyor ozamn pc açılmıyor ama önyükleme şeyi çıkınca ancak pc açılıyor anlamıyorum ztn daha deminde mavi ekran hatası çıktı yarım saatir pcyle ilgileniyorum olmuyor bir türlü cd romu çıkartıorum bide bende taşınabilir HDD var ondan da sorun çıkıyor galiba çünkü taktığımda pc açılmıodu daha demin sonra onu çıkartıyodum garip garip şeyler oluyodu anlamıodum en sonda yaptım işte şansa neyse işte sorunlarım bunlar hep bunlarla ilgileniyorum..

EĞER biosdan FİRST boot olarak cd- dvd romu seçtiyseniz Bilgisayar açıldığında CD -den başlatır.yok eğer hiç gelmiyorsa hani bir tuşa basın çıkıyor ya.o zaman sorun dvd -cd okuyucundadır.Bios güncellme ile ilgiis yok bu işin.birde şunu söyleyim bilgisyarı açtığın zaman haricen takılı bir şey bırakma.harici hdd flaş bellek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 8 Ekim 2010; 21:46:28 >

• yok kardeşim sorun şu first bootu cd/dvd olarak seçiyorum cd den ön yükleme çıkmıyor format cd sine direk giriyor oysaki ben böyle olmasını istemiyorum çünkü bilgisayarın açabilmem için cd den ön yükleme çıkması lazım ancak ozamn bilgisayar açılabiliyor.

ARTIK başka bi sorunum var arkadaşlar PC hiç açılmıor
    2 gündürde pc yi açamıyorum ayrı bi derdim var artık dün pc yi açtım ve durmadan bilgisayar açıldıktan sonra kendini resliyor yada hiç açılmıyor yada HDD den tık diye ses gelip kilitleniyor yada mavi ekran hatası çıkıyor bende en sonunda pc kapattım ve zaman gçsin diye anakartı fln söküp 4 yılın tozlarını fln aldım işlemciden ekran kartından fln neyse taktım sonra artık pc açtım ve pc açıldıtkan sonra hoş geldiniz yazısından önceki windws xp loading yeri çıkmıyor ve pc doğal olarak açılmıyor orda pc karanlık oluyor ve hiç birşey çıkmıyor artık böyle bi sorunum var ya acaba diyorum anakartı söküp taktım ordamı tam beceremedim yoksa bu sorunun anakartla bi alakası yoksa acaba nerden bi alakası var biostanmı artık nedir neyse dedim format atiyim bari ama bir türlü olmuyor hep xp kurulumuna geçerken mavi ekran hatası alıyorum yani anlaycağınız pc yi hiçbişekilde açamıyorum kilitlendim acaba biostan o windows xp logosunu kapatma gibi bi durum varmı acaba ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.beckham_12 -- 9 Ekim 2010; 14:36:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.