Şimdi Ara

PC acilirken kendiliginden yeniden basliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gunun erken saatlerinden beri bilgisayarimda sorunlar yasiyorum. Casper marka bir laptop kullaniyorum ve bilgisayari actigimda, Windows'un loading ekrani geldikten sonra cihaz kendi kendine restart atiyor. Boot device degistirmeyi ve baslangic onarmayi denedim ancak cozum olmadi. Acaba durumla ilgili bir oneriniz var mi?

PS Vita kullanarak konuyu actigim icin bazi absurd hatalarim olabilir, kusuruma bakmayin.

(Not:) BIOS'la ve donanim isleriyle ilgili cok bilgim yok bu yuzden bu konularda yazacaklariniz biraz daha aciklayici olursa anlamam ve uygulamam daha rahat olacaktir.

Simdiden tesekkurler tum yardimci olmaya calisan arkadaslara....

• Güvenli Mod da açmayı denedinmi?

Ağ desteği ile güvenli mod bu seçenekle gir.

Virüs taraması yap. Eğer böylede açmıyorsa Laptopun altında tam ortada RAM yuva kapağını göreceksin. 2 Ram olur genelde inş öyledir. Tek tek dene belki ram bozulmuştur. Ondan sonra baktın olmadı sorun ramde değilse format çekmek zorunda kalıcaksın.
  • Güvenli modda açmayı ve düğer tüm açılış seçeneklerini denedim. Hiç biri fayda etmedi. Donanımla ilgili bilgim olmadığı içinde Laptopu açmak istemiyorum. Servise vereceğim mecburen. Teşekkürler cevabın için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.