Şimdi Ara

PBG sıralamalarına güvenmeli miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum yarın sonuçlar açıklanacak ancak heyecanım çok yüksek.
    Sizce PBG ne derece doğruyu yansıtır?
    Tm

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mf3 dışında yakın gelmez tabi üst sıralarda oynamalar daha az olur siteye göre gibi

• HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    3k dan 30k ya kadar iyimser
  • MF 3 için 3 4k arası daha kötü gelicek beyler geçen sene de öyle olmuş ilk 20 k için tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAnRının Gölgesi -- 17 Temmuz 2016; 18:26:01 >
  • şahsi görüşüm ve olmasını istediğim, fazla sapmaması. o tahminleri hazırlayanların boş beleş insanlar olduklarını düşünmüyorum.
  • Site 25 puan artış oluru öngördü herkes iyimser dedi buraya 25 artar diyenlere ise trol dendi komik la bence puanlar ordan düşük ama siralamalar daha iyi gelir site 460a 18k diyor forumda pbgye iyimser diyenler 460 yazınca tip olabilir diyenler ile aynı (virgül kullanmayinca mictim evet )

• quote:

Orijinalden alıntı: dunn

şahsi görüşüm ve olmasını istediğim, fazla sapmaması. o tahminleri hazırlayanların boş beleş insanlar olduklarını düşünmüyorum.

Umarım dediğiniz gibi fazla sapmaz.
    Dediklerine göre karamsar bir şekilde hazırlamışlar. Ne derece doğru bilmiyorum ama forumda öyle birşey dolaşıyordu..
    Teşekkürler yorum için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıralamalar kaç
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PBG ne aydınlatacak var mı :D

• HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    rica ederim. karamsarlığı bilmiyorum ama kötümser hazırladık falan diye mesaj almış pbgden bazı arkadaşlar onun muhabbeti dönmüştü burada.
  • dogusberkk D kullanıcısına yanıt
    Parlak bir gelecek puan hesaplama

• dogusberkk D kullanıcısına yanıt
    parlak bir gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancanlako

Site 25 puan artış oluru öngördü herkes iyimser dedi buraya 25 artar diyenlere ise trol dendi komik la bence puanlar ordan düşük ama siralamalar daha iyi gelir site 460a 18k diyor forumda pbgye iyimser diyenler 460 yazınca tip olabilir diyenler ile aynı (virgül kullanmayinca mictim evet )
    quote:

Orijinalden alinti: Cancanlako

Site 25 puan artis oluru öngördü herkes iyimser dedi buraya 25 artar diyenlere ise trol dendi komik la bence puanlar ordan düsük ama siralamalar daha iyi gelir site 460a 18k diyor forumda pbgye iyimser diyenler 460 yazinca tip olabilir diyenler ile ayni (virgül kullanmayinca mictim evet )

Hocam dediğiniz gibi forum anketinde öyle bir sonuç vardı.(Bende de virgül yok nokta var)
    Bence üst sıralarda 25'e varmaz ancak 80k sonrası (bence) 0,20 puan bile çok sıralama artırsa bile 25'e varan farklar ortaya çıkacak.
    İnşallah herkesin işine gelecek düzeyde artar da 1 senemiz çöp olmaz.
    Teşekkür yorum için.

• geçen yıl 6kle kaçırdığı da olmuş 600le de. yani pbg fal bakıyor. ortalama olarak kaç hesapladıysanız tüm hesaplama şeylerinde o aralıkları alın. benim bekleme aralığım 11k-20k mf3te
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunn

rica ederim. karamsarlığı bilmiyorum ama kötümser hazırladık falan diye mesaj almış pbgden bazı arkadaşlar onun muhabbeti dönmüştü burada.

Evet dediğiniz gibi öyle bir muhabbet vardı.
    Umarım dedikleri gibi karamsar, kötü boyutu düşünerek hazırlamışlardır.
  • PBG beni cok gosterdi. Ilk 5k ici guzel calismiyor sanirim

• Pbg kendisi söylüyo kötümser olduğunu arkadaşlar, ben de mesaj atmıştım hatta bi konuya yazdım gelen mesajı okuyan olmuştur belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.