Şimdi Ara

PBE Nedir Nasıl Üyelik Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün heroların denendiği kbt gibi bir yermi anlatırsanız sevinirim. Nasıl üye olabilirim nasıl girebilirim

• Hadi beyler
  • Her hafta ip ve rp veriyorlar. Sen de deniyorsun. Bug buldun mu iletiyorsun. Yeni herolar ilk oraya çıkıyor ve de bazı sorunları oluyor onları riota yolluyorsun.

Ahanda burdan kaydoluyorsun;

https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASMD

Her hafta ip ve rp veriyorlar. Sen de deniyorsun. Bug buldun mu iletiyorsun. Yeni herolar ilk oraya çıkıyor ve de bazı sorunları oluyor onları riota yolluyorsun.

Ahanda burdan kaydoluyorsun;

https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index

1.44 gb bişey indirdim fakat açmadı hiç birşey olmuyor nasıl gireceğim onuda anlatırsan sevinirim
  • Ya üye oldım indirdim içine attım değiştrim bı b olduguda yok nasıl gireceğim o kadar adamsnızı biriniz söyleyin be kayır oluyor içinede attm nerden girecem ben ya
  • Bende kaydoluyorum olmuyor kayıt.

Fazladan üyeliği olan varsa Verebilir mi acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansaat1

Bende kaydoluyorum olmuyor kayıt.

neden olmuyor oldu ama ben yükleyemedim yani açamadım oyunu indirdim 1.5 gm birşey içine attım doslaylar değiştirdi ama yine tr serverine giriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coun

quote:

neden olmuyor oldu ama ben yükleyemedim yani açamadım oyunu indirdim 1.5 gm birşey içine attım doslaylar değiştirdi ama yine tr serverine giriyor

iindirdiğin klasörü masaüstüne atacaksın, kendi lol klasörünü karıştırma. yeni bir oyun gibi ayrı bi yere sürükle bırak rarın içindekileri. 1 haftadır üyeliğin açılmasını bekliyordum, haftanın 1-2-3. günü açıyorlarmış üyeliği. şu an açık olması lazım ama kayıt olamıyorum. Kayıt olabilen var mı? ya da fazladan üyeliği olan

• quote:

Orijinalden alıntı: kobuleti knezligi

quote:

quote:

iindirdiğin klasörü masaüstüne atacaksın, kendi lol klasörünü karıştırma. yeni bir oyun gibi ayrı bi yere sürükle bırak rarın içindekileri. 1 haftadır üyeliğin açılmasını bekliyordum, haftanın 1-2-3. günü açıyorlarmış üyeliği. şu an açık olması lazım ama kayıt olamıyorum. Kayıt olabilen var mı? ya da fazladan üyeliği olan

indirdim klasörü ama açmıyor launceri yönetici olarakda çalıstırdım fakat açmıyor ?? w7

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kobuleti knezligi

quote:

quote:

indirdim klasörü ama açmıyor launceri yönetici olarakda çalıstırdım fakat açmıyor ?? w7

bende açtı hocam. lol.launcher.admin.exe yi tıklayıp açıyorum

• Play for Free diyorum loading dedikten sonra tekrar Play for Free yazısı çıkıyor.Üye olmamış oluyorum değil mi?

Edit:regionu PBE seçinde kayıt oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpiRiT -- 1 Ekim 2012; 22:26:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.