Şimdi Ara

Pazarlıksız satılık corsair Midt 600T kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün linki:http://www.corsair.com/en-us/special-edition-white-graphite-series-600t-mid-tower-case

Daha büyük kasaya geçtiğim için kasam satılıktır arkadaşlar.
     Pazarlıksız satılık corsair Midt 600T kasa

Yan kapakta 4 adet 120mm ledli fanı mevcuttur.Ön tarafta hard disk fanı ve arka kısımda 1 adet fan mevcuttur. Üst fan kısmı boştur. Sıvı soğutucu takabileceğiniz gibi fanda bağlayabilirisiniz. Kasanın üstünde USB 3.0 bölümü ve USB bölümleri mevcuttur. Fan kontrol kısmı mevcuttur. 5-6 adet hard disk takılabilir. Soğutma sıkıntısı minimumdur.

Midtower olup ATX uyumludur..

Pazarlığa açık olmayıp Kadiköy'den elden teslim edilecektir.

Pazarlık için mesaj atmayınız.

Sadece whatsapp: 0533 380 3407

FİYATI : 500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kesinlikle beni yanlış anlama ilanını baltalamak gibi bi amacım yok ama fiyatta revize şart sanırım çünki forumda 300-350 bandında satanlar var dostum bana düşmez ama bil istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: patapirana

kesinlikle beni yanlış anlama ilanını baltalamak gibi bi amacım yok ama fiyatta revize şart sanırım çünki forumda 300-350 bandında satanlar var dostum bana düşmez ama bil istedim

Forumdan arkadaşıma sordum fiyat konusunU pc konusunda herkese destek veren mühendis murat. En fazla %20 oynar dedi. Yani 450'den aşağı düşmez.

Hoş kimse almaz ise ara odada duruyor. Paraya ihtiyacım yok. Satılana kadar beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: budu77

quote:

Orijinalden alıntı: patapirana

kesinlikle beni yanlış anlama ilanını baltalamak gibi bi amacım yok ama fiyatta revize şart sanırım çünki forumda 300-350 bandında satanlar var dostum bana düşmez ama bil istedim

Forumdan arkadaşıma sordum fiyat konusunU pc konusunda herkese destek veren mühendis murat. En fazla %20 oynar dedi. Yani 450'den aşağı düşmez.

Hoş kimse almaz ise ara odada duruyor. Paraya ihtiyacım yok. Satılana kadar beklerim.

hocam valla ben görüklerimi söyledim dediğim gibi mal senin istediğini yazabilirsin

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Günceldir. Sanal pazarda 9 taksit imkanıyla ilan açılır. Ancak kasa elden teslim edilecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.