Şimdi Ara

Pazarda Toplu Kasa Satmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Pazarda toplu olarak kasalarımı satmak istedim kendimce aradım ama bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. İlle tek tek mi koymak zorundayız ?

• Steam inventory helper
  • ben pala kasası 5 kurustan anka 3 kurustan toplam 10 bın tane aldım suan populel helper den toplu sattım hata werıyor kutular gıttıkce cıkıyor 12 kurustan koymustum :D
  • Düzgünce açıklayabilecek biri yok mu ?
  • Sana eklentinin adını yazdım google'a yazsan ya da indirsen görürsün zaten bu kadar hazırcı olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bys0fhel

ben pala kasası 5 kurustan anka 3 kurustan toplam 10 bın tane aldım suan populel helper den toplu sattım hata werıyor kutular gıttıkce cıkıyor 12 kurustan koymustum :D

Tek tek sat sende
  • Mem De Lon M kullanıcısına yanıt
    önce şu adrese gir:www.google.com.tr

ardından ortada mavi kutucuğun içinde yanıp sönen düz bir çizgi göreceksin
    çizgiye fazla odaklanmadan "steam inventory helper" yazıp enter tuşuna basıyorsun
    sonra arama sonuçlarının en üstünde aynı isimde bir yazı göreceksin
    oraya tıkla bakalım neler olacak. devamını da başka bi arkadaş anlatsın artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 bın kutuyu tek tek koyarsam olurum :D
  • Troll arkadaşlar cevaplamış yine. Sitim inventori helpır yazarsanız ben anlamam.

Ben hazırcı değilim, yardım istiyorum. Siz Troll ve üşengeçsiniz. Bi bitmediniz ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mem De Lon

Troll arkadaşlar cevaplamış yine. Sitim inventori helpır yazarsanız ben anlamam.

Ben hazırcı değilim, yardım istiyorum. Siz Troll ve üşengeçsiniz. Bi bitmediniz ......

Kardeşim burda bi bitmeyen sensin. Google a arkadaşın yazdığını yazmaktan aciz olup burdan başka cevap isteyende sensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka gibi yemin ediyorum
  • Google'a toplu kasa satmak mı yazayım ? Yardım konusu, troll konusu değil. "İnsanca" yardım etmeyip ergen triplerine girecekseniz zaten cevaplamayın.

3 Kelime yazıp gitmekle olmuyor. Bi açıklarsın öyle gidersin. Bi bitmediniz. Adam akıllı yardımcı olmayacaksan ne işin var forumda senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mem De Lon

Google'a toplu kasa satmak mı yazayım ? Yardım konusu, troll konusu değil. "İnsanca" yardım etmeyip ergen triplerine girecekseniz zaten cevaplamayın.

3 Kelime yazıp gitmekle olmuyor. Bi açıklarsın öyle gidersin. Bi bitmediniz. Adam akıllı yardımcı olmayacaksan ne işin var forumda senin.

Konu sahibi troll yapmaya çalışıyor. Yeterince net açıklama yapıldı bence daha da yorum atmayın trollü beslemeyin
  • sizi gidi troller sizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.