Şimdi Ara

Pazarcılık yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda hiç pazara çıkan var mı beyler? İstanbulda oturuyorum,interraile gitmek için pazara çıksam,ayda 1.5 falan kazanabilir miyim?

• hop?
  • Pazarcı değilim ama akrabam yapıyordu pazarcılık bende bi bakim dedim ama zor iş sabır gerektirir tanınmış olman gerekir tanınmadıklardan alışveriş yapmayabilirler
  • çabuk bozulmayan meyve ve sebze satarsan para kazanırsın. Mesela patates, soğan, biber, domates, elma satılabilir. Tabii fazla çeşit almaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

çabuk bozulmayan meyve ve sebze satarsan para kazanırsın. Mesela patates, soğan, biber, domates, elma satılabilir. Tabii fazla çeşit almaman gerekiyor.

tamam hocamda hale gitmek için araba lazım vs vs,çok masraflı,şöyle çakma ayakkabı telefon kabı falan satılmaz mı?
  • halde çalışıyorum
    pazarcı olma !
  • İç giyim ürünleri sat.Mal alacağın yerde Eminönü sanırım.Yeğen janjanlı havlu satarak 22 bin lira para kazanmıştı.Piyasada ne gidebileceğini takip etmek için pazarda dolaş fikir oluşur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 2 Eylül 2013; 22:06:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

İç giyim ürünleri sat.Mal alacağın yerde Eminönü sanırım.Yeğen janjanlı havlu satarak 22 bin lira para kazanmıştı.Piyasada ne gidebileceğini takip etmek için pazarda dolaş fikir oluşur belki.

hocam ne kadar sürede böyle bir para kazanmıştı sizin yeğen acaba?
  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt
    70 gün demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

Aranızda hiç pazara çıkan var mı beyler? İstanbulda oturuyorum,interraile gitmek için pazara çıksam,ayda 1.5 falan kazanabilir miyim?

Önce şunu söyliyeyim dayımlar pazarcı 3 tane binaları, 4 tane 800 m2 arsaları(hepsi istanbuldan) ve 3 tane arabaları(biri yük taşıdıkları araba) ve bunların hepsini sıfırdan aldılar istanbula geldiklerinde ceplerinde kuruş yoktu.Şuan dükkan açtılar işleride çok iyi.
    Sana pazarcı olmanın kurallarını maddeler halinde sıralayayım:
    1.Pazara çıkacaksan en az 2 kişi olman lazım yoksa harcayabilirler
    2.Komşularınla sohbet kurmak zorundasın
    3.Her gelen müşteriye güler yüz ve küçük şakalar(tabi öyle zeka gerektiren şakalar değil)
    4.Pazarcılığın tek ve en zor kısmı malları indirmek ve yüklemek
    5.Eğer pazarcı olacaksan tavsiyem iç çamaşır satman en çok rağbet gören iştir.

Eğer başka merak ettiğin bir konu varsa mesaj atabilirsin.

• eyvallah beyler çok saolun,cansınız.
  • kendim bi nevi tezgahta durdum 1.5 ay kadar oyuncak ve kıyafet satmıştık 2 farklı olay yan tezgah ekmek satıyodu :D oyuncaktan günlük 1.5 tl lik oyuncaktan cepte 100 150 kagıt kıyafetten 300 400 kagıt tanesi 5 tlden. ekmekcide sadece ekmekten 500 kazanıyodu ama ekmekleri alışan müsterileri alıyodu daha cok biz kıyafet olayını tek seferlık yapmıstık ve 300 yada 400 belkide 500 kaldırmıştırızdır o gün :D tutması önemli.
  • quote:

eyvallah beyler çok saolun,cansınız.

en az iki kişi olması gerek diyor.yani ortak olabiliriz bro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

quote:

Aranızda hiç pazara çıkan var mı beyler? İstanbulda oturuyorum,interraile gitmek için pazara çıksam,ayda 1.5 falan kazanabilir miyim?

Önce şunu söyliyeyim dayımlar pazarcı 3 tane binaları, 4 tane 800 m2 arsaları(hepsi istanbuldan) ve 3 tane arabaları(biri yük taşıdıkları araba) ve bunların hepsini sıfırdan aldılar istanbula geldiklerinde ceplerinde kuruş yoktu.Şuan dükkan açtılar işleride çok iyi.
    Sana pazarcı olmanın kurallarını maddeler halinde sıralayayım:
    1.Pazara çıkacaksan en az 2 kişi olman lazım yoksa harcayabilirler
    2.Komşularınla sohbet kurmak zorundasın
    3.Her gelen müşteriye güler yüz ve küçük şakalar(tabi öyle zeka gerektiren şakalar değil)
    4.Pazarcılığın tek ve en zor kısmı malları indirmek ve yüklemek
    5.Eğer pazarcı olacaksan tavsiyem iç çamaşır satman en çok rağbet gören iştir.

Eğer başka merak ettiğin bir konu varsa mesaj atabilirsin.

1.Hocam dayiniz pazarda ne satiyordu?

2.Şu anki durumları nasıl?(ev arsa araba almaya devam ettilermi)

3.İstanbula ne zaman gelip pazarcılığa başladılar?(yani bu kadar mal mülkü ne zamanda yaptılar?)

4.Haftanın kaç günü pazara çıkıyordu dayınız?

Bende pazara çıkıyorum haftada bir ama tahta kirası yüzünden kazandığım paranın büyük bir kısmı oraya gidiyor.Mesela dayınız tahta kirası veriyormuydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazarcıların pislik olduğunu başka adam barındırmadıkları ile ilgili hikayeler okudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- İç çamaşır ve pijama

2- Durumları aynı devam ediyor. Pazar yerleri satın aldılar birkaç yerde oralardan da kira alıyorlar.

3- 25 yıl önce.

4- 5'di birkaç senedir 4'e düşürdüler.

Bazı yerlerde veriyorlar, bazı yerlerde tezgahlar kendilerinin olduğu için vermiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.