Feyenoord - Ajax Amsterdam üst 1.4 Palermo - Inter alt 1.6 Udinese - Juventus üst 1.7 Fenerbahçe - Beşiktaş 2-3 gol 1.75 3 misli oynayıp 20 lira almayı düşünüyorum. Sizce kuponum nasıl ?
oran arttırmak istiorsan udinese maçına direkt 1 verebilrsn öyle bitecek bence juve çok kötü durumda bu aralar
Valla artık oynadım ama zaten udinese ye vermezdim yani sonuç olarak juve gene en kötü bir beraberlik alabilir diye düşünüyorum. Umarım yanılmayız
quote:Orijinalden alıntı: Xcalibure Valla artık oynadım ama zaten udinese ye vermezdim yani sonuç olarak juve gene en kötü bir beraberlik alabilir diye düşünüyorum. Umarım yanılmayız umarım yanılmazsn umarım tutar kuponun ama bence görüşüm 1 biterdi ama üst te yüksek bi ihtimal tabi
quote:Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_ oran arttırmak istiorsan udinese maçına direkt 1 verebilrsn öyle bitecek bence juve çok kötü durumda bu aralar İlk yarıda 3'ledi
quote:Orijinalden alıntı: Noix~ Geçmiş olsun, ben şu an 2'de 2 yaptım akşama kaldık bakalım. Hadi hayırlısı bari sen tuttur