Şimdi Ara

Pazar Günü Hep Beraber Oyun Oynuyoruz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pazar günü Sabah 9-Akşam 9 arası twitch'ten yayın yapmak istiyorum. Asıl amaç genel olarak DH üyelerinin olacağı CO-OP tarzı oyunların oynanması olacak. Hatta şimdiden oynanacak oyunların bi listesini çıkarırsak pazar gününe hepsini indirmiş olurum. Örnek olarak LoL ARAM veya direk Custom oynanabilir. Call of Duty serisinden karşılıklı farklı oyun kategorilerinde maçlar yapılabilir. Arada Haxball girilir falan. Temel amaç hepimizin içinde olduğu oyunları oynamak ve genel olarak eğlenmek olur.

Şahsen bu olayı LYS sonrası PC oyunu özlemini giderme ve yılın stresini atma amaçlı görüyorum. Herhangi bi aksilik çıkmazsa da 12 saati farklı oyunlarla, özellikle çoğunluğun seçtiği ve istediği oyunlarla geçirmek istiyorum.

Gösterilen ilgi veya istek üzerine de ayarlamalar yapacağım o yüzden "Olabilir" veya "Saçma" gibi tepkileriniz önemli.

İlginiz için şimdiden teşekkürler

Katılmayı düşünenler Steam grubuna girerse haberleşmemiz veya yeni oyunları tartışmamız daha kolay olabilir :http://steamcommunity.com/groups/9da9

Oyun Listesi:
    1-League of Legends
    2-Team Fortress 2
    3-Minecraft
    4-DOTA 2
    5-Cod : MW 3(Belki)
    6-Left 4 Dead 2(Belki)

İrtibat adresleri : Xfire : rylpn
    Steam : rylpn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6174C33A -- 22 Haziran 2013; 14:42:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.