Çok uzak olmasan biz seni ışıklarla bırakırdık valla
evet biraz uzak pendik marinaya 10km zaten benım ev, git gel 20 km yaptı, sırf sail yolu için haybeye yol başka zaman gelirim artık, biraz daha elipman olarak tamamlıyım kendimi
_bluescream_
kullanıcısına yanıt
Bizim gelmemizde sıkıntı olmaz da yolun dönüşü var malum Küçükçekmece yolumuz cumartesi olsa yine sorun değil pazar tesi iş var
quote:
Orijinalden alıntı: HıraX
Bizim gelmemizde sıkıntı olmaz da yolun dönüşü var malum Küçükçekmece yolumuz cumartesi olsa yine sorun değil pazar tesi iş var
haklısın dostum hem misafirin var, başka zaman bi organzasyon yaparız
quote:
Orijinalden alıntı: Engineer !
quote:
Okuyan adamın hali başka bu saatte kahvaltı yapıyor @Engineer ! saat kaç gibi orada olacağımızı söyler denk gelirsek buluşuruz
Şimdi şöyleki;
ortalama 4-4 buçuk gibi kadıköy civarlarında oluruz, ki misafirimizin bisikletini alıp ona verip, bir kaç saat turlarız. en geç 6 gibi diye düşünüyorum, ayrılmış oluruz ondan. Zaten fazla pedallayamaz o. Ondan sonra istediğiniz bir yerde, ki zaten anadolu yakasında, buluşuruz, birlikte pedallarız. ?
Aaaa sizde salcano insomnia yok muydu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Moofy
quote:
Orijinalden alıntı: Engineer !
quote:
Okuyan adamın hali başka bu saatte kahvaltı yapıyor @Engineer ! saat kaç gibi orada olacağımızı söyler denk gelirsek buluşuruz
Şimdi şöyleki;
ortalama 4-4 buçuk gibi kadıköy civarlarında oluruz, ki misafirimizin bisikletini alıp ona verip, bir kaç saat turlarız. en geç 6 gibi diye düşünüyorum, ayrılmış oluruz ondan. Zaten fazla pedallayamaz o. Ondan sonra istediğiniz bir yerde, ki zaten anadolu yakasında, buluşuruz, birlikte pedallarız. ?
Aaaa sizde salcano insomnia yok muydu ?
yok dostum onu almaktan vazgeçip mosso xc980 29" aldım. Kiralık bisiklet bi misafirimiz içindi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme