Şimdi Ara

Pazar günü bir kaç saat icin Anadolu Yakası bisiklet kiralama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HıraX

Çok uzak olmasan biz seni ışıklarla bırakırdık valla

evet biraz uzak pendik marinaya 10km zaten benım ev, git gel 20 km yaptı, sırf sail yolu için haybeye yol başka zaman gelirim artık, biraz daha elipman olarak tamamlıyım kendimi
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Bizim gelmemizde sıkıntı olmaz da yolun dönüşü var malum Küçükçekmece yolumuz cumartesi olsa yine sorun değil pazar tesi iş var
  • quote:

Bizim gelmemizde sıkıntı olmaz da yolun dönüşü var malum Küçükçekmece yolumuz cumartesi olsa yine sorun değil pazar tesi iş var

haklısın dostum hem misafirin var, başka zaman bi organzasyon yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

quote:

Okuyan adamın hali başka bu saatte kahvaltı yapıyor @Engineer ! saat kaç gibi orada olacağımızı söyler denk gelirsek buluşuruz

Şimdi şöyleki;

ortalama 4-4 buçuk gibi kadıköy civarlarında oluruz, ki misafirimizin bisikletini alıp ona verip, bir kaç saat turlarız. en geç 6 gibi diye düşünüyorum, ayrılmış oluruz ondan. Zaten fazla pedallayamaz o. Ondan sonra istediğiniz bir yerde, ki zaten anadolu yakasında, buluşuruz, birlikte pedallarız. ?

Aaaa sizde salcano insomnia yok muydu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moofy

quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

quote:

Okuyan adamın hali başka bu saatte kahvaltı yapıyor @Engineer ! saat kaç gibi orada olacağımızı söyler denk gelirsek buluşuruz

Şimdi şöyleki;

ortalama 4-4 buçuk gibi kadıköy civarlarında oluruz, ki misafirimizin bisikletini alıp ona verip, bir kaç saat turlarız. en geç 6 gibi diye düşünüyorum, ayrılmış oluruz ondan. Zaten fazla pedallayamaz o. Ondan sonra istediğiniz bir yerde, ki zaten anadolu yakasında, buluşuruz, birlikte pedallarız. ?

Aaaa sizde salcano insomnia yok muydu ?

yok dostum onu almaktan vazgeçip mosso xc980 29" aldım. Kiralık bisiklet bi misafirimiz içindi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.