Şimdi Ara

PAZAR'A 3'ü BİRARADA // YA ÇATAR YA BATAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    537 Sevilla-Atletico Madrid iy 1.5 ü 2.30
    501 Gençlerbirliği - Fenerbahçe 2 1.40

toplam: 6 küsür oran veriyor 20 lira atmayı planlıyorum yarına, Hadi bakalım rastgele inşallah .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech.engr -- 21 Nisan 2013; 0:57:23 >

• up up up
  • Tavsiye etmem özelliklede fenerin maçı için yarın çok umutlanmamak gerekir diye düşünüyorum karar sizin ama zor..
  • Aynen Fener maçı riskli ben 2-3 gol oynadım
  • Fenerbahçe maçı kazanır.Arkadaşın aklını çelmeyin.Kupondaki tek garanti maç bu maç.Diğerleri hakkında yorum yapamam,riskli geldi biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

Tavsiye etmem özelliklede fenerin maçı için yarın çok umutlanmamak gerekir diye düşünüyorum karar sizin ama zor..

Haftalardır Fenerbahçe için aynı şey söyleniyor. Risk yok, Fener'e rahatlıkla basın.
  • Real Sociedad ve Fener maçları bana göre gelir. Sevilla atletico maçları genelde bol gollü geçiyor bakalım umarım tutar hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

Tavsiye etmem özelliklede fenerin maçı için yarın çok umutlanmamak gerekir diye düşünüyorum karar sizin ama zor..

Haftalardır Fenerbahçe için aynı şey söyleniyor. Risk yok, Fener'e rahatlıkla basın.

dediğiniz doğru aslında bende fenere verdim ama korkmuyorda değilim kuponum şöyle:

m.city
    inter
    fener
    psg
    juventus

20 tl ye 220 tl inter maçı tamam m.city şu an iyi gidiyor gerisi Allah kerim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.