Şimdi Ara

Paypalı nasıl anlatırsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebay den bir şey alacaktım babamın kartınıda paypala tanıtıp almam gerekiyordu ama babama bir türlü paypalın güvenli olduğunu anlatamadım ne dersem kredi kartının güvende olduğuna inanır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seri fakat etkili dil darbeleriyle onu ikna edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

Seri fakat etkili dil darbeleriyle onu ikna edebilirsin

Keşke biraz ciddi cevap verseydin ben lafla anlatmayı denedim inanmadı

• fakir için bir tapınak gibi

• Bilgisayardan, bu işlerden anlayan bir tanıdık varsa onunla konuşturman lazım babanı, yoksa paypal ceosu babanı celten arayıp muhittin abi kuran çarpsınki çalmayız paranı dese de inanmaz baban.

• Bana yıl başında 25 lira hediye eden bir firma . Sonuna kadar güvenilir . 2 kere dolandırıldım ikisinde de paramı geri iade ettiler . Daha ne diyeyim .

• Yurt dısından paypal yoluyla birsey alamıyorsum(ben alamadım) steamden örnegin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halkımızın sanal alışverişe karşı çok önyargılı, haklılar da çünkü kazıklanma olayları çok oluyor eğer ikna edersen sende dikkat et. Bunu babana anlatman çok zor bu yazdıklarımızı okutsan bile kabul etmeyebilir.
    Eğer okutursan selam söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Bilgisayardan, bu işlerden anlayan bir tanıdık varsa onunla konuşturman lazım babanı, yoksa paypal ceosu babanı celten arayıp muhittin abi kuran çarpsınki çalmayız paranı dese de inanmaz baban.

adam haklı. En etkili yol işten anlayan veya anlamasada anlıyor olduğuna inanılan bir akraba,eş dost vs. bul o babana muhittin amca güvenilir desin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Bilgisayardan, bu işlerden anlayan bir tanıdık varsa onunla konuşturman lazım babanı, yoksa paypal ceosu babanı celten arayıp muhittin abi kuran çarpsınki çalmayız paranı dese de inanmaz baban.

adam haklı. En etkili yol işten anlayan veya anlamasada anlıyor olduğuna inanılan bir akraba,eş dost vs. bul o babana muhittin amca güvenilir desin yeter.

Babam nuh diyo peygamber demiyo
    https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/paypal-safety-and-security okuttum ama duymazdan geldi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: ArcaneShift

Yurt dısından paypal yoluyla birsey alamıyorsum(ben alamadım) steamden örnegin

Kartın onaylı değildir. Her yerden (steam, ebay, dealextreme vs) çatır çutur alıyorum. Alırken sesi geliyor hatta çatır çutur diye.
  • Yok bak şimdi öyle okutarak olmaz. Vardır senin "teknolojiden anlayan" bir kuzenin bir akraban, ne bileyim babanın güvendiği ve bu işlerden anlayan biri. Ha işte onu arayacaksın bak abi böyleyken böyle oldu diyeceksin. O da babanı arayacak abi ora güvenli diyecek. Baban inanır, inanmazsa yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Yok bak şimdi öyle okutarak olmaz. Vardır senin "teknolojiden anlayan" bir kuzenin bir akraban, ne bileyim babanın güvendiği ve bu işlerden anlayan biri. Ha işte onu arayacaksın bak abi böyleyken böyle oldu diyeceksin. O da babanı arayacak abi ora güvenli diyecek. Baban inanır, inanmazsa yapacak bir şey yok.

Haklısın denicem

• Sanal kart olayını arastir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yhaw ekleme boşver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.