Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clockworks bahsettiğin işi nasıl hallettin bilmiyorum ama VPN ile girdiğim ve IP'yi kontrol ettiğim halde benim amerikadaki paypal hesabım paypal tarafından kilitlendi. Payoneer'ın verdiği first century bank hesabını ilkin eklemeyi başarmıştım sonra kaldırdılar sonra birkaç kez yeniden eklemeyi denedim ama kabul etmemişti. Şimdi amerikada'ki paypal hesabını nasıl tekrar aktif edebilirim bilmiyorum çünki benden telefon istiyor ama alan kodu girmeme izin vermiyor yani sadece amerikadaki bir telefonu ekleyebilirim buda mümkün değil. Kaldıki hesabı yeniden aktif edebilsem bile yeniden first century (payoneer) hesabını girebileceğimden şüpheliyim, senin yöntemini kullansak bile. Hadi diyelim hepsini halletik, daha sonra yeniden hesap bloklanırsa ne yapıcaz üstelik hesapta para varken olursa bu çok sıkıntı olur. İşler iyice sarpa sardı. Allah ülke yöneticilerimize zeval vermesin, süper işler çıkarıyorlar.......
  • Selam arkadaşlar,

Geçimi paypaldan gelecek paraya bağlı olan arkadaşlara bir önerim var. Önerim tartışılabilir ama aklına daha iyi fikirler gelenlerin görüşlerini bildirmelerini rica ederim. On - on iki kişi kadar aramızda toplansak, Türkiye'ye vize veren başka bir ülkede büyük bir eve yerleşsek nasıl olur. Şöyle düşünün, gideceğimiz ülkede bir şirket varda bize iş teklifi sunmuş ve hepimize bir ev kiralamışlar. Yada eğitim için gitmişizde hepimiz aynı evde kalıyoruz. Aramızda ev ve yemek masraflarını karşılarız ve herkez kendi kazancına bakar. Benim ilk düşüncem Brezilya, Arjantin gibi latin ülkeleri. Paypal'ın en az komisyon aldığı ve sıkıntı çıkarmadığı ülkelerden araştırıp tercih yapabiliriz. Çünkü bazı ülkelerde -hindistan, japonya- gibi bazı pürüzler var. İleride durumumuz daha iyi olduğunda başka ülkelerede geçiş yapabiliriz. Çünkü kimse kusura bakmasın ama ben artık ülkenin politikacılarından umudumu kestim. Fikrim hakkında her türlü görüşünüzü, alternatiflerinizi vs duymak isterim.

Saygılar

• kermit kurbağacılık kullanıcısına yanıt
    Dostum benimle sorunun ne hada referans linkimle ben onu insanlar 25 dolar kazansın diye ekledim.Ben 25 dolar kazanayım diye değil hem kendi cahilliğini kabullenmiyorsun hem konuşuyorsun ayıp pardon bilmiyordum de.. abi ben dolar mı görmüş adamım de özür dile ama yok..25 dolar içinmiş bu bilgiyi sizinle paylaşmak yerine paypal ebay ödemelerinden komisyon almaya çalışsaydım öyle bir konu açsaydım günde en az 30-35 dolar kazanırdım ama niye yapmıyorum çünkü enayilik bende..Millet sığır sıgır konuşuyor..Ben sana kanıtlarını sundum çürüt o zaman tezimi..
    quote:

Orijinalden alıntı: suehproM

clockworks bahsettiğin işi nasıl hallettin bilmiyorum ama VPN ile girdiğim ve IP'yi kontrol ettiğim halde benim amerikadaki paypal hesabım paypal tarafından kilitlendi. Payoneer'ın verdiği first century bank hesabını ilkin eklemeyi başarmıştım sonra kaldırdılar sonra birkaç kez yeniden eklemeyi denedim ama kabul etmemişti. Şimdi amerikada'ki paypal hesabını nasıl tekrar aktif edebilirim bilmiyorum çünki benden telefon istiyor ama alan kodu girmeme izin vermiyor yani sadece amerikadaki bir telefonu ekleyebilirim buda mümkün değil. Kaldıki hesabı yeniden aktif edebilsem bile yeniden first century (payoneer) hesabını girebileceğimden şüpheliyim, senin yöntemini kullansak bile. Hadi diyelim hepsini halletik, daha sonra yeniden hesap bloklanırsa ne yapıcaz üstelik hesapta para varken olursa bu çok sıkıntı olur. İşler iyice sarpa sardı. Allah ülke yöneticilerimize zeval vermesin, süper işler çıkarıyorlar.......

Sorunun çözümünü biliyorum.banka eklemek istediğinde Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank. uyarısı alıyorsun değilmi aynı yollardan geçtim buraya çözüm yolunu yazmak ve detaylı açıklama yapmak için gelmiştim ama görsel içeren ve açıklamamın bulunduğu iletimin silindiğini görünce vaz geçtim. isteyenler özel msj atabilir..Bu arada sırf türkiyeden giriş yaptıgınız için banlanmazsınız banlansanızda hesapınızı hemen açtırabilirsiniz .Biraz mantıklı düşünün kullanıcı hakları bildirgesi okuyan 1 kişi bile yokmu forumda..
     PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor

Bir mod ilk mesajımın neden silindiğini açıklayabilir mi?İçinde görsellerin bulundugu...

• clockworks C kullanıcısına yanıt
    çözümü buraya veya özel mesaj olarak gönderirseniz öğrenebiliriz...
  • suehproM S kullanıcısına yanıt
    Tek paypaldan gelen parayla nasıl bir iş yapılıyorda geçim oluyor y.dışında evler tutma düşünülüyor anlayamadım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ben Paypal Amerikaya telefon açtım. Dedim hesabım bloklandı. Konuştum amerikan paypal hesabımı yeniden aktif ettirdim. Payoneer'ın verdiği First Century banka hesabınıda eklettim. Bu adresi eklediğimin ikinci günü paypal silmişti ve tekrar girememiştim ama telefonla konuşup eklettim. Peki dururmu bu silinirmi diye sordum silinmez dedi. Fakat ben Amerikadan bir VPN ile giriyordum asıl sorun bu dedi. Türkiye'den yada nerden girdiğin önemli değil dedi sadece proxy kullanma girerken dedi. Çünkü ya proxyi tanıyor yada yasaklı bir proxy denk gelirse hesap durduruluyor. Normal IP den girdim ve telefondaki adam sağolsun yardımcı oldu. Fakat tabi New York tan sallama bir adres girmiştim orda biraz pürüz olur gibi oldu ama dedim bu posta adresini özel olarak aldım. Telefondaki adamda tamam dedi fazla üzerinde durmadı çok şükür. Ancak Driving licence istedi, benim bilgisayarda taranmış olarak nüfus cüzdanı vardı. Dedim ulusal kimlik kartım var şu an taranmış olarak. Onu gönderdim verdiği sayfadan. Velhasıl biraz konuşma biraz terleme epey bir bekleme falan derken hallettik. Tabi bu görüşmeler hep ingilizce. İngilizcem perfect değil ama fenada değil. Yani telefonla görüşecekseniz adınızı soyadınızı falan heceleyebilmeli adamın söylediklerini anlayabilmeniz lazım. Yoksa hiç telefona bulaşmayın. Dediğim gibi eğer proxy ile girmeden direk paypalın amerikan sayfasından girip payoneerdan aldığınız first century banka hesabınızı girin. Ama bu banka kaldırıldıysa yukarıda arkadaşın belirttiği gibi email servisleriyle yada telefonla halletmeye çalışın. Şimdi sıra payoneer daki banka hesabının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmeye geldi.

Off ne sıkıntı ya. İnşallah hallederiz şu işi. Acil paraya ihtiyaç var. Öyle lakkadanak kalakaldık 7 günde çekilmesiyle adamların. Ne sövüyom şu BDDK ya var ya...

Firiiz, efbiay!
    yanıt için teşekkürler, yararlı bilgi..
    Benim payoneer kartımın bağlı olduğu hesap bank of america'dan. Senin taktiği uyguladık diyelim, parayı TR den nasıl çekeceksin? TEB bankamatikleri USD ödüyor mu hala?
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    TEB ve İşbankası ATM leri dolar ödüyorlar diye okudum çeşitli yerlerde. Bana payoneer'ın kartı geldi. Onunla çekmeyi deneyeceğim. Ancak parayı en erken bir ay sonra alabilirim, pürüz çıkmazsa oda. 1 ay sonra 60$ kadar transfer yapıp deneyeceğim ilk önce. Zaten kart yıllık aidat için 25$ kesicek. payoner ve bankanın komisyonu ile beraber 5-10 kadar bir parada oralara gidecek. 25$ çekebilecekmiyiz bakıcam. Sonuçları buradan yazarım ama dediğim gibi en erken bir ay sonra belli olacak. Ödeme aldığım yerden bir takım değişiklkler yapmıştım. Aksilik çıkarsa iki ayıda bulabilir. Sıkıntılı bir süreç anlayacağın. Ama bunu birşekilde çözmek gerek. Umarım bunlar işe yarar. Ondan sonra ilk iş 1 yıl para biriktirip buradan gitmeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Çünkü bu son olay bardağı taşıran son damla oldu. Daha fazla katlanamıyorum artık...
  • Avrupa ve ABD icin official adres arayanlar Borderlinx uzerinden hesap acsinlar. Bosuna ugrasmazsiniz. VPN icinde tavsiyem aylik 5 dolar ucret verip kendi VPN sunucunuzu kurmaniz. Forumda nasil kurulacagina dair bir yazi yazmistim uzun zaman once.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kermit kurbağacılık

quote:

Orijinalden alıntı: clockworks

Dostum benimle sorunun ne hada referans linkimle ben onu insanlar 25 dolar kazansın diye ekledim.Ben 25 dolar kazanayım diye değil hem kendi cahilliğini kabullenmiyorsun hem konuşuyorsun ayıp pardon bilmiyordum de.. abi ben dolar mı görmüş adamım de özür dile ama yok..25 dolar içinmiş bu bilgiyi sizinle paylaşmak yerine paypal ebay ödemelerinden komisyon almaya çalışsaydım öyle bir konu açsaydım günde en az 30-35 dolar kazanırdım ama niye yapmıyorum çünkü enayilik bende..Millet sığır sıgır konuşuyor..Ben sana kanıtlarını sundum çürüt o zaman tezimi..

Aşağıdaki resimde sürekli sonraki butonuna tıklayıp hayatında hiç okumadığın PayPal kullanım sözleşmesinin başlangıcını göreceksin. Önerin daha 1. maddenin 3. fıkrasının b bendine takılıyor. Vatandaşı olmadığın veya çalışma/oturma izninin olmadığı bir ülkedeymiş gibi PayPal hesabı açarsın açmasına ama gerekli belgeler ulaştırılana kadar hesabının dondurulması ya an meselesidir veya birkaç hesap hareketi...

PayPal senin gibiler için özel kart çıkarttı zaten, onun görseli de altta.

Çok haklısın arkadaşlar bu arkadaşı dinleyin paypal açılmıyor kesinlikle hemen banlanırsınız yapmayın etmeyin bulaşmayın..

Paypal ödemeleriniz yapılır satış platfromlarından ödemeleriniz kabul edilir.(ebay etc)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clockworks -- 26 Haziran 2016; 3:49:47 >

• quote:

TEB ve İşbankası ATM leri dolar ödüyorlar diye okudum çeşitli yerlerde. Bana payoneer'ın kartı geldi. Onunla çekmeyi deneyeceğim. Ancak parayı en erken bir ay sonra alabilirim, pürüz çıkmazsa oda. 1 ay sonra 60$ kadar transfer yapıp deneyeceğim ilk önce. Zaten kart yıllık aidat için 25$ kesicek. payoner ve bankanın komisyonu ile beraber 5-10 kadar bir parada oralara gidecek. 25$ çekebilecekmiyiz bakıcam. Sonuçları buradan yazarım ama dediğim gibi en erken bir ay sonra belli olacak. Ödeme aldığım yerden bir takım değişiklkler yapmıştım. Aksilik çıkarsa iki ayıda bulabilir. Sıkıntılı bir süreç anlayacağın. Ama bunu birşekilde çözmek gerek. Umarım bunlar işe yarar. Ondan sonra ilk iş 1 yıl para biriktirip buradan gitmeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Çünkü bu son olay bardağı taşıran son damla oldu. Daha fazla katlanamıyorum artık...

first century banktaki hesabın 200 usd olunva havale isteseniz daha ucuz olmayacakmı? %2 kur değişim ücreti var veya enparadan usd hesabı da açabilirsiniz diye düşünüyorum.. payaoneer master card epey pahalıya geliyor

• quote:

Abi ben Paypal Amerikaya telefon açtım. Dedim hesabım bloklandı. Konuştum amerikan paypal hesabımı yeniden aktif ettirdim. Payoneer'ın verdiği First Century banka hesabınıda eklettim. Bu adresi eklediğimin ikinci günü paypal silmişti ve tekrar girememiştim ama telefonla konuşup eklettim. Peki dururmu bu silinirmi diye sordum silinmez dedi. Fakat ben Amerikadan bir VPN ile giriyordum asıl sorun bu dedi. Türkiye'den yada nerden girdiğin önemli değil dedi sadece proxy kullanma girerken dedi. Çünkü ya proxyi tanıyor yada yasaklı bir proxy denk gelirse hesap durduruluyor. Normal IP den girdim ve telefondaki adam sağolsun yardımcı oldu. Fakat tabi New York tan sallama bir adres girmiştim orda biraz pürüz olur gibi oldu ama dedim bu posta adresini özel olarak aldım. Telefondaki adamda tamam dedi fazla üzerinde durmadı çok şükür. Ancak Driving licence istedi, benim bilgisayarda taranmış olarak nüfus cüzdanı vardı. Dedim ulusal kimlik kartım var şu an taranmış olarak. Onu gönderdim verdiği sayfadan. Velhasıl biraz konuşma biraz terleme epey bir bekleme falan derken hallettik. Tabi bu görüşmeler hep ingilizce. İngilizcem perfect değil ama fenada değil. Yani telefonla görüşecekseniz adınızı soyadınızı falan heceleyebilmeli adamın söylediklerini anlayabilmeniz lazım. Yoksa hiç telefona bulaşmayın. Dediğim gibi eğer proxy ile girmeden direk paypalın amerikan sayfasından girip payoneerdan aldığınız first century banka hesabınızı girin. Ama bu banka kaldırıldıysa yukarıda arkadaşın belirttiği gibi email servisleriyle yada telefonla halletmeye çalışın. Şimdi sıra payoneer daki banka hesabının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmeye geldi.

Off ne sıkıntı ya. İnşallah hallederiz şu işi. Acil paraya ihtiyaç var. Öyle lakkadanak kalakaldık 7 günde çekilmesiyle adamların. Ne sövüyom şu BDDK ya var ya...

vpn ile girilmesinin banka hesabının silinmesini anlıyamadım ..bizimmde first ecntury bank hesap silinmişti ve (belge istiyor)onaysız konumda olduğu için onaylı kredi kartını silemiyoruz.. başka payoneer hesabının ekli olduğu başka paypal hesabına o kartı ekleyemiyoruz. yani şimdi 2 hesap var aynı isme ait birinde kart tanımlı( tam onay yok ) birinde de first centrury bank tanımlı... ingiltereden de hesap açtım bunda bir problem olmadı şimdilik işin kötüsü cardfinans sanal kartı kabul etmiyor teb bonus sanal kartı kabul ediyor ... Ebay'ada epey borcum var faturayı ödememek için bütün kartları kullanamıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724SATINAL -- 26 Haziran 2016; 9:40:20 >

• 724SATINAL 7 kullanıcısına yanıt
    Amerikada Paypal hesabı açarsan amarikan bankası hesap numarası istiyor. Bu yüzden Payoneer kullanıyoruz. Onlar amerikadan sanal banka hesabı veriyor.
    O sanırım First Century sanal banka hesabı olduğu için silindi. Yanlış aktarmış olabilirim. Benimde biraz kafam karıştı kusura bakmayın. Çözmeye çalışıyorum.
  • quote:

Amerikada Paypal hesabı açarsan amarikan bankası hesap numarası istiyor. Bu yüzden Payoneer kullanıyoruz. Onlar amerikadan sanal banka hesabı veriyor.

payoneer hesabındaki parayı payoneer master cardla çekme. Card aktifleme ücreti ,ATM çekim ücreti ,bakiye öğrenme ücreti hatta yanlış tutar girrsende bunun ücretleri var. Bunun yerine payoneer hesabından kendi hesabına havale yapsan nasıl olur diyorum? %2kur değişim ücreti var bunun yerine enpara USD hesabı da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724SATINAL -- 26 Haziran 2016; 13:06:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clockworks

Çok haklısın arkadaşlar bu arkadaşı dinleyin paypal açılmıyor kesinlikle hemen banlanırsınız yapmayın etmeyin bulaşmayın..

Paypal ödemeleriniz yapılır satış platfromlarından ödemeleriniz kabul edilir.(ebay etc)

Cidden forum çoluk çocuk kaynıyor.

Bayram harçlıklarını da bakiyene ekle, belki benim bir aylık ebay komisyon ve listeleme masraflarıma yeter...

Payoneer dan hesap açarken ülke konumuma bakarak TL olarak belirtti benim kurumu ve değiştirmeme izin vermedi. Wire Transfer yani banka transferi yapabilirsin ama o yinede TL ye çevirip gönderecektir sanırım. Tıpkı paypal türkiye'nin yaptığı gibi. Ama yinede daha mantıklı gibi geliyor. Henüz bunları denemediğim için kesin konuşamam.
  • kermit kurbağacılık kullanıcısına yanıt
    Kimseyi rencide etmeyelim. Herkezin bilgisi önemli. O arkadaş sayesinde bazı şeyleri çözdüm. Kimin nekadar kazandığının bir önemi yok. Önemli olan bu işe bir çözüm bulmak.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.