Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.uzun

Ülkede yaklaşık 52 banka var, bunlarin hepsi kurallarda yazan gerekli şartlari yerine getirmiş ve ülkemizde faaliyet gösteriyorlar, paypal ise diyorki ben bu kararlara uymuyorum ve türkiyeden çekiliyorum. Şimdi bu 52 banka gerizekali, paypal çok zeki öyle mi??
    Vergi kaçırmadan, terör örgütlerine para aktarmaya kadar herşey var bu olayda. Öyle sandığın kadar küçük meseleler değil bunlar.
    Almanyada oyle ingilterede boyle, o işleri geçeceksin. Burası türkiye, uyarsan devam edersin, uymazsan o örnek verdigin ulkelere gidersin, tabi kabul ederlerse.

Bravo hocam. Çok ileri zekalısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mattiadestro kullanıcısına yanıt
    Bak üstte de yazdim, burasi türkiye, belkide şuan terörle en çok uğraşan ülke biziz. Paypal kullanilarak yurtdisindan teror orgutune para aktarimina göz mü yumalım? Facebook hesabi acmak bile paypal hesabi acmaktaan daha zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal tek tarafli aciklama yapmis. BDDK'dan herhangi bir aciklama var mi, neden lisans verilmedigiyle ilgili.

• EL DELİYE BİZ AKILLIYA HASRET
  • quote:

Bak üstte de yazdim, burasi türkiye, belkide şuan terörle en çok uğraşan ülke biziz. Paypal kullanilarak yurtdisindan teror orgutune para aktarimina göz mü yumalım? Facebook hesabi acmak bile paypal hesabi acmaktaan daha zor.

Bu kadar saflıkla çok yaşamazsın sen ben diyeyim.
    Terör örgütü PayPal ile mi bağış topluyor? Hey maaşallah. Bu kadarı RTE nin bile aklına gelmemiştir eminim.

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçka -- 31 Mayıs 2016; 19:59:40 >
  • Ecnebi sitesinden bir ürün almak için yurtdışına bağışladığımız parayı korumaktan başka ne işe yaramıştır şu paypal ? Devlet kendisine daima vergi ödeyen faideli bir işletmeye neden lisans vermek istemesin ?
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Bu mantıkla o zaman beyler paypal gitti terör bitti mi? demek lazım.

Dostum az mantıklı düşün neyse.
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Yok western unionla gönderiyolar, isimli takipli falan.

• Yeni türkiye oooooo yarasınnn..

• Hiç iyi olmadı gerçekten, yanlız benim kafamda sorular var yaşanan bu durumdan bizde nasibimizi alacakmıyız? Bazı yurt dışı siteleri sadece paypaldan kabul ediyor paypaldan işlem yapmamda sıkıntı olacak mı?
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Bak mesela şuan sana bankadan para göndersem, devlet bunu görür, istedigi an erişebilir.
    Ama sana burdan ozel mesaj gondersem, forum yonetimi izin vermedigi surece goremez.
    İste paypalda ayni forum gibi, sahte isimlerle hicbir kimlik bilgisi gerekmeden, ozel mesaj gonderir gibi para aktarimi yapilabiliyor.

• Peh adam teror orgutune paypal ile para toplaniyor demis, paypali kapattigina gore toplanmayacak demektir dimi artik?

Buradaki tek amac hukumete yakin yesil sermayenin sahibi olacagi "troy" adinda bir odeme sistemi getirerek parayi cukkalayan kesimin hukumet ve yakinlari olmasini saglamak bu kadar basit, sacmalamanin alemi yok.

• Evet ebay devri de paypal ile birlikte şuanlık bitti. Yakında diğerleri de kapanınca ne yaparız acaba
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Sen simdi forum yonetimi izin vermedigi icin yazdigin ozel mesajin gorunmeyecegini mi zannediyorsun

Talep edildigi takdirde forum yonetimi degil turkiyede aklina gelen tum yonetimler, savcilik istedigi takdirde cevap vermek zorundadir hatta 15 gun icerisinde cevap vermezse 5326 sayili kabahatlee kanunu madde 32 ye gore para cezasi kesilir cevap gecikirse, hic cevap vermedigi durumda dogrudan ceza kanunu hukumlerine gore yargilanir, yani senin dusundugun gibi banka ile forum yonetimi arasinda hicbir fark yok istedigi takdirde, devlet sirri bile olsa herseyi gorebilir...

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Sunucular yurtdışındaysa, sitenin sahibi izin vermedigi surece devlet bu bilgilere nasil erisecek, hadi anlat bekliyorum.

Bu ulkedeki kararlar bu ulkede isler. Yani sen burda yakalama karari cikaripta gidip avrupadan amerikadan adami alamazsin. Adam orda gözünün önünde durur, sesini bile cikaramazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 31 Mayıs 2016; 20:20:07 >
  • quote:

Bak mesela şuan sana bankadan para göndersem, devlet bunu görür, istedigi an erişebilir.
    Ama sana burdan ozel mesaj gondersem, forum yonetimi izin vermedigi surece goremez.
    İste paypalda ayni forum gibi, sahte isimlerle hicbir kimlik bilgisi gerekmeden, ozel mesaj gonderir gibi para aktarimi yapilabiliyor.

Peki ülke içerisinde bu parayı kullanabilmek için herhangi bir bankadan çekim yapmak gerekmiyor mu? Ya da doğrudan alışveriş yapıldıysa da bu sefer gene ülke içerisinde alışveriş yapılan bir pos'u takip altında tutmak bu kadar mı zor? O zaman en iyisi posları da iptal edelim onu da takip edemeyiz biz şimdi hakkından gelemediğimiz ne varsa iptal edelim kullanmayalım yapıcı olmaya ne gerek var ki değil mi? Ayrıca paypal denetimsiz flan da değil adamların Türkiye ofisi var ve ülkemiz sınırları içerisinde ofisi olan her şirket bildiğim kadarıyla Türkiye yasalarına tabii oluyor istediği gibi denetleyebiliyor yani devlet.

• Ciddiye almayın şunu boş konuşup duruyor, dünyada senle berber 20-30 tane ülkede kullanılmıyor paypal hala savunuyor, onun derdi paypal değil onun derdi savundugu siyasilere laf gelmemesi
  • mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    Yasalara uygun olsa, çekilmezlerdi.

Okdugunu anlayabiliyosan bak şöyle bişey yazmışlar.

Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.