Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
234.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

arkadaşlar bugün paypaldan bir mail geldi bazı kullanım şartlarında ve ücretlerde değişiklik içerdiği belirtiliyor. acemisi olduğum için pek birşey anlayamadım sizce sıkıntılı bir değişiklik var mı ekstra ücret kesilmesi ve aylık kesilen ücrette değişiklik, alışverişlerde ücret kesilmesi vb. gibi...

PayPal Kullanıcı Sözleşmesi'nde Değişiklik
    Geçerlilik Tarihi: 18 Kasım 2014

https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full

- bakiyesi olanlar o hesaba para gelirse düzeltebilirmiş.şu ürünler geri iade olmuyormuş

Dijital Ürünler de dahil olmak üzere maddi olmayan ürünler (Bölüm 7.6'da listelenen istisnaları olmak koşuluyla)
      Hizmetler
      Emlak
      İşletmeler (bir işletme satın aldığınızda)
      Motosikletler, karavanlar, hava taşıtları ve botlar dahil olmak üzere araçlar
      Tanıtımından Oldukça Farklı, özel üretim ürünler
      Uçak biletleri dahil olmak üzere seyahat biletleri
      PayPal'ın Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'nı ihlal eden ürünler
      eBay'ın Yasaklanmış veya Kısıtlanmış Ürünler Politikası'nı ihlal eden, eBay üzerinden yapılan alışverişler
      Bir satış noktasından toplanan ürünler de dahil olmak üzere şahsen bizzat topladığınız veya kendi adınıza toplattığınız ürünler
      Üretimde kullanılan endüstriyel makineler
      Ön ödemeli kart veya hediye çeki dahil olmak üzere nakit paraya eşdeğer ürünler
      Kişisel Ödemeler

Hocam steam'den alışveriş yapacağım kart numarası girmem yeterli olur mu bir bilginiz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bugun pttmatikten para yatirmaya calistim fakat para yatirma secenegi yoktu nasil yapicaz biri anlatabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Bende de takılmıştı ama online hizmetlere giriş kısmından kullanıcı girişi yapınca oldu.
    merhabalar

arkadaşlar paypaldan kredi kartımı 3tl'ye teyit ettirdim de, aylık para kesiliyor mu bu sitede kullanmasam da.. para 0 zaten nasıl kesilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

merhabalar

arkadaşlar paypaldan kredi kartımı 3tl'ye teyit ettirdim de, aylık para kesiliyor mu bu sitede kullanmasam da.. para 0 zaten nasıl kesilecek

Alıntıları Göster
    paypalın arayüzü değişmiş ilginç geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVB44

paypalın arayüzü değişmiş ilginç geldi

Alıntıları Göster
    Selam arkadaslar,

paypal nakit karta yurtdışında para yükleme şansımızz varmı ATM veya baska bir kanal aracılıgıyla? Ben Çin de yasıyorum. oldugum sehir Hongkonga da cok yakın. Çin veya Hongkongda para yükleme mumkün oluyosa alıcam Turkıyeye geldigimde, buralarda kullanırım.
    Burda kredi kartı almak baya meşakatli, banka kartı alıyoruz alayı CUP (china union pay) sadece ne mastercard ne visa logosu.. Paypal'in çin ve hongkong sitelerinde de Paypal Nakit Kart ile ilgili bilgi hiç yok sadece Turkıyeye mı özel bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolies_5

Selam arkadaslar,

paypal nakit karta yurtdışında para yükleme şansımızz varmı ATM veya baska bir kanal aracılıgıyla? Ben Çin de yasıyorum. oldugum sehir Hongkonga da cok yakın. Çin veya Hongkongda para yükleme mumkün oluyosa alıcam Turkıyeye geldigimde, buralarda kullanırım.
    Burda kredi kartı almak baya meşakatli, banka kartı alıyoruz alayı CUP (china union pay) sadece ne mastercard ne visa logosu.. Paypal'in çin ve hongkong sitelerinde de Paypal Nakit Kart ile ilgili bilgi hiç yok sadece Turkıyeye mı özel bu?

Alıntıları Göster
     Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu]
    şifremi girip giriş yaptığımda böyle bir hata veriyor. Paypal senkronizasyonu yaptıktan sonra bu hata oluştu. iki şifrede aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitQ -- 19 Ekim 2014; 19:42:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YigitQ

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu]
    şifremi girip giriş yaptığımda böyle bir hata veriyor. Paypal senkronizasyonu yaptıktan sonra bu hata oluştu. iki şifrede aynı

Alıntıları Göster
    Paypal nakit kartını aktif ettim. Paypal'ımın olduğu mail adresini kullandım. Bu şekilde olduğunda kendiliğinden paypal hesabıma bu nakit kartın ekleneceği söyleniyordu fakar e-cüzdan kısmında nakit kartım gözükmüyor. Eklemeye çalıştığımda da hata veriyor eklenemedi diye. Bu sorunu nasıl aşacağım yani paypal nakit kart ve paypal hesabı ilişkilendirmesini tam olarak nasıl yapacağım?

Bir de, diyelim ki bu karttan memnun kalmadım ve bir süreliğine bıraktım, 2-3 ay gibi bir süre. Daha sonrasında para yüklediğimde tüm ayların ücretleri düşecek mi? Ya da tamamen kullanmayı bırakacağım, bana sürekli her ay 1tl borç mu bindirecek bu arkadaşlar?

• quote:

Selam arkadaslar,

paypal hala cvp veremedi, fikri olan var mi arkadaslar, fazla masrafa girmeden y.disinda buna para yuklenilebilir mi?
  • quote:

quote:

Selam arkadaslar,

paypal hala cvp veremedi, fikri olan var mi arkadaslar, fazla masrafa girmeden y.disinda buna para yuklenilebilir mi?

Alıntıları Göster
    https://www.paypal.com.tr/nakit/ girebilen varmı mailini giriyorum ama

The request failed with HTTP status 503: Service Unavailable

diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AVB44

https://www.paypal.com.tr/nakit/ girebilen varmı mailini giriyorum ama

The request failed with HTTP status 503: Service Unavailable

diyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar paypal kart almak istiyorum. ücreti nedir? para yüklemek nerden yapılır ücreti nedir? yatırılan para geri çekilebiliyor mu? çekiliyorsa nereden yapılır ücreti nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

arkadaşlar paypal kart almak istiyorum. ücreti nedir? para yüklemek nerden yapılır ücreti nedir? yatırılan para geri çekilebiliyor mu? çekiliyorsa nereden yapılır ücreti nedir?

Alıntıları Göster
    Bu karta para yatırırken migrostan taksit yaptırabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

Bu karta para yatırırken migrostan taksit yaptırabiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    az önce teknosadan kart'ı 5 liraya satın aldım. akitfleştirip nesine.com hesabımdan biran evvel para çekme hayalleri kuruyordum fakat ne iban numarası ne de bir hesap numarasına sahipmiş bu kart.

alacak arkadaşların bilgisi olsun, paypal kart'ın iban numarası veya hesap numarası bulunmuyor. ben çöpe attım kartı. sanırım enpara en doğru seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucx

az önce teknosadan kart'ı 5 liraya satın aldım. akitfleştirip nesine.com hesabımdan biran evvel para çekme hayalleri kuruyordum fakat ne iban numarası ne de bir hesap numarasına sahipmiş bu kart.

alacak arkadaşların bilgisi olsun, paypal kart'ın iban numarası veya hesap numarası bulunmuyor. ben çöpe attım kartı. sanırım enpara en doğru seçim olacaktır.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Paypal kartı alalı 6 ay oluyor ama hala aktifleştirmedim kart ücreti olan 5 TL yi de kesemedi.Kart kullanıma kapanmış mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellie_Williams

Arkadaşlar Paypal kartı alalı 6 ay oluyor ama hala aktifleştirmedim kart ücreti olan 5 TL yi de kesemedi.Kart kullanıma kapanmış mıdır?

Alıntıları Göster
    Selamlar bende iki birşey yazayım

Kartı 3 gün önce aldım.

100 tl yükledim.Paypal dan açmış oldugum adrese girince bakiye yazan budur PayPal bakiyesi: 0,00 TL

paypal.com\nakit burdan baktım yatmış 100 tl

7 - ÖDEME
    BAKİYE YÜKLEME PTT
    + 100,00 TL
    23.10.2014
    6 - SATIŞ
    PAYPAL
    - 2,36 TL
    23.10.2014
    8 - SATIŞ İPTALİ
    PAYPAL
    + 2,36 TL
    23.10.2014

bu şekilde..kart ebay de de ekli..ebayden ödeme yaparken kabul etmiyor .NEDEN DİR

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynelabidinx

Selamlar bende iki birşey yazayım

Kartı 3 gün önce aldım.

100 tl yükledim.Paypal dan açmış oldugum adrese girince bakiye yazan budur PayPal bakiyesi: 0,00 TL

paypal.com\nakit burdan baktım yatmış 100 tl

7 - ÖDEME
    BAKİYE YÜKLEME PTT
    + 100,00 TL
    23.10.2014
    6 - SATIŞ
    PAYPAL
    - 2,36 TL
    23.10.2014
    8 - SATIŞ İPTALİ
    PAYPAL
    + 2,36 TL
    23.10.2014

bu şekilde..kart ebay de de ekli..ebayden ödeme yaparken kabul etmiyor .NEDEN DİR

Alıntıları Göster
    eger alışverişi ypamayacaksak erişim engellemesi varsa 5 para etmez bu kaart

• quote:

eger alışverişi ypamayacaksak erişim engellemesi varsa 5 para etmez bu kaart

Alıntıları Göster
    nakit karttaki parayı paypala aktarabilirmiyim peki
  • quote:

nakit karttaki parayı paypala aktarabilirmiyim peki

Alıntıları Göster
    bu ne hatası dır bilen varmı

• quote:

bu ne hatası dır bilen varmı

Alıntıları Göster
    hizliresim.com
    sdf - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/volPbO

• quote:

hizliresim.com
    sdf - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/volPbO

Alıntıları Göster
    Vay be Forum bitmiş Okey dönüyor
    İn cin top oynuyor

• quote:

Vay be Forum bitmiş Okey dönüyor
    İn cin top oynuyor

Alıntıları Göster
    4440666 dan aranan varmı bu aralar bı kac kez aramışlar açamadım.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.