Şimdi Ara

paypal kullanabilen bir arkadasım varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türkiyede paypalk sorunu oldugu için ödeme yapamıyoruz. ve bir siteden paypalla alısveris yapıp parayı ona göndersek diye düsünüyoruz . bize yardımcı olabilecek bir arkadas varmı ?

• Türkiye'ye kapandığından beri Paypal kullanabilmek için bildiğimiz kadarıyla yurtdışında bir banka hesabınız (yabancı bir bankadan) olması gerekiyor.
    Ama yine duyduğumuz kadarıyla Paypal Türkiye'deki girişimlerine devam ediyormuş ve yeni bir başvuru yapmaya hazırlanıyormuş.
    Yani kısa süre içinde tekrar açılabilir deniyor.
  • Evet sabah gazetesinin haberine göre 2017 martta satış yapanlar için dönecek
    Buyrun bildiğimi açıkladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız arkadaslar ama kullanabilen bir arkadası arıyorum ben ona para göndericem o kullanabildigi paypalı olan türkiyede yasamayan arkadaslardan birisi yardımcı olabilecek birisini arıyorum.
  • exeldor E kullanıcısına yanıt
    Ne kadarlık bir işlem yapacaksınız? Yardımcı olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akiel

Ne kadarlık bir işlem yapacaksınız? Yardımcı olayım.

75 $ degerinde bir işlem yapacagım. 3 adet 25 $ lık ilk önce 1 isi sonra diger ikisini alacagım. sebebi ise aldıgım programın calısıp calısmadıgını kontrol edecegim ilk.ve makul bir miktarda size de verebilirim .
  • paypal hesabımda bir miktar param var. bu parayı bazı nedenlerden banka hesabıma iadesini isteyemiyorum. Parayı Gearbest gibi web sitelerinde kullanamaz mıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steamdeck kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Bu telefonu kullanan varmı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.