Şimdi Ara

Paypal İle Ukash Satan Var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42_JeoGenc_42 -- 24 Şubat 2013; 12:17:01 >

• Varsa bende alicam acill

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi nakit paramla sizin için ukaş alıp ödemeyi sizden paypal olarak kabul edebilirim. (+2 TL ücret karşılığında.)
  • 10€ **** 25 lira. paypal banka hesabı farketmez
  • buyur arkadaşım burdan alabilirsinhttp://goo.gl/1hloU
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet/elektro

Ben kendi nakit paramla sizin için ukaş alıp ödemeyi sizden paypal olarak kabul edebilirim. (+2 TL ücret karşılığında.)

2 gün oldu parayı göndereli daha kod geçmedi elime
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat0123456

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet/elektro

Ben kendi nakit paramla sizin için ukaş alıp ödemeyi sizden paypal olarak kabul edebilirim. (+2 TL ücret karşılığında.)

2 gün oldu parayı göndereli daha kod geçmedi elime

paypal'dan yetkisiz işlem bildiriminde bulunmuşsunuz, kendiniz kendi isteğinizle parayı gönderdiğiniz halde!
    kodunuz şu anda elimde hazırdı. fakat sizin bu yaptığınıza karşılık kodu size göndermiyorum!
    paypal duruma dava olarak bakıyor ve bu davanın sonuçlanmasını bekleyin. yaklaşık 10 - 15 gün sürebilir
    paranızı geri almanız. eğer ben bu işlemi kendi isteğinizle yaptığınızı ben ispatlarsam süre uzar, belki paranızı alamayabilirsiniz..
    çoluk çocuklarla veya olgunluğa erişmemiş insanlarla alışveriş etmek istemiyorum. yaptığınızın bilincine varın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam da daha önceki alışverişlerinizde 1 saat içinde falan göndermişsiniz bana 3. gün oldu daha göndermediniz ne yapmamı bekliyosunuz ki burda benim yerimde başkaları da olsa aynı şeyi yapardı sanırım ortada siz de yoksunuz kod da yok bi başkasına sorun isterseniz bu durumda siz ne yapardınız diye
  • yanlış anlaşılma için kusuruma bakmayın şikayetimi geri aldım
  • quote:

yanlış anlaşılma için kusuruma bakmayın şikayetimi geri aldım

arkadaş şikayetini geri almamış. ben daha henüz işlemini halletme sırasında iken, henüz kodunu göndermemişken paypal'dan yetkisiz işlem bildirimi açtı, işlemi bizzat kendisi yaptığı halde.
    bu, bir tür dolandırıcılık belirtisidir!
    arkadaşa bu süre içinde ulaşmaya çalıştım, verdiği telefon numarasını farklı zamanlarda birçok defa aramama rağmen telefonu açmadı! uyuz bir şekilde çok fazla heyecan yaptı..
    korktu sanıyorum, dolan-dırıcağımdan kendisini!
    halbu ki ben, olası gecikmelerde sürekli alıcı ile irtibat halindeyim. genelde cep telefonundan arayıp konuyu izah ederim.
    ben dolan-dırıcı değilim, kimseyi de şu ana kadar dolan-dırmadım!
    beni tanıyanlar bilir, gecikme varsa: nedeniyle birlikte kesinlikle haber veririm. işlem olmayacaksa da, parasını (paypal'ını) zaten kendim geri gönderirim.
    bunu, beninle daha önce alışveriş ettiğim bütün arkadaşlar da bilir..
    özetle, yaşı normal fakat karakteri olgunluğa ermemiş bu ve buna benzer kişiler, lütfen rica ediyorum benimle alışveriş etmesin. konu kapanmıştır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet/elektro -- 3 Temmuz 2013; 7:34:29 >

• 2.Alışverişimide sorunsuz yaptım :) Güvenebilirsiniz.
  • quote:

yanlış anlaşılma için kusuruma bakmayın şikayetimi geri aldım

bu arkadaşa güvenmeyin, dolan-dırıcı olabilir! siz bilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.