Şimdi Ara

Paypal ile alım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, bugün farklı bi oyundaki accountumu yabancı bi arkadaşa paypal üzerinden euro bazında satmış bulunmaktayım, aynı parayla wod ve game time almak istiyorum fakat sanırım paypalın yeni getirdiği uygulama yüzünden paypal üzerindeki bakiyeden alışveriş yapamıyorum... Şimdi sorum şu; paypal üzerindeki bakiyemden paypal karta para transfer edebiliyor muyum? Kredi kartı kullanmadığımdan(hiç bir banka vermediğinden ) paypal kart'a veya normal banka hesap kartına yatırmaktan başka seçeneğim yok... Eğer paypal kartıma veya banka kartıma parayı aktaramıyorsam, şu güzeller güzeli dünyanın en güzel oğlu güzel(!) oyununu nasıl alabilirim? Ve olabildiğince ucuza kapatmak istiyorum... Ayrıca şuanda oyunu hiç tam anlamıyla oynamamış biri olarak bu oyuna başlamamı tavsiye eder misiniz? Teşekkür ettim şimdiden cevaplarınız için...

• Hocam yaptığınız alışveriş güvenilirdi dimi?Ben yazın satmıştım parayı harcadım 1 ay sonra girdiğimde bakiye -60 dı sonra geri ödedim paypala hesabııda geri aldım çalıntı kredi kartı kullanıyorlar.Paylpal bakiyesini yurtiçi sitelerde harcayabilirsin mesela durmaplay gibi.Paypa her karta para gönderimi yapmıyor banka kartlarının hepsini kabul ederken mastercard kredi kartlarını kabul etmeyip visalardan 7.5 tl kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Hocam yaptığınız alışveriş güvenilirdi dimi?Ben yazın satmıştım parayı harcadım 1 ay sonra girdiğimde bakiye -60 dı sonra geri ödedim paypala hesabııda geri aldım çalıntı kredi kartı kullanıyorlar.Paylpal bakiyesini yurtiçi sitelerde harcayabilirsin mesela durmaplay gibi.Paypa her karta para gönderimi yapmıyor banka kartlarının hepsini kabul ederken mastercard kredi kartlarını kabul etmeyip visalardan 7.5 tl kesiyor.

Güvenilir diyemem güvenilmez de diyemem, bi fikrim yok diyebilirim... Ama çalıntı kart ile ödeme yapılmış olmasına hiç ihtimal vermiyorum... O halde durmaplayden almaktan başka çarem yok, anladığım kadarıyla mevcut şartlarımla parayı hesabımdan çekebilmem de mümkün değil? Ya da iban'ımı girerek direk hesabıma ait karttan bankamatikten paramı çekebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

quote:

Hocam yaptığınız alışveriş güvenilirdi dimi?Ben yazın satmıştım parayı harcadım 1 ay sonra girdiğimde bakiye -60 dı sonra geri ödedim paypala hesabııda geri aldım çalıntı kredi kartı kullanıyorlar.Paylpal bakiyesini yurtiçi sitelerde harcayabilirsin mesela durmaplay gibi.Paypa her karta para gönderimi yapmıyor banka kartlarının hepsini kabul ederken mastercard kredi kartlarını kabul etmeyip visalardan 7.5 tl kesiyor.

Güvenilir diyemem güvenilmez de diyemem, bi fikrim yok diyebilirim... Ama çalıntı kart ile ödeme yapılmış olmasına hiç ihtimal vermiyorum... O halde durmaplayden almaktan başka çarem yok, anladığım kadarıyla mevcut şartlarımla parayı hesabımdan çekebilmem de mümkün değil? Ya da iban'ımı girerek direk hesabıma ait karttan bankamatikten paramı çekebilir miyim?

Banka kartınızı tanımlayıp parayı ona aktarabiliyorsunuz.Fakat 1-2 gün sürüyor diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

quote:

Banka kartınızı tanımlayıp parayı ona aktarabiliyorsunuz.Fakat 1-2 gün sürüyor diye biliyorum.

Anladım. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

• G2A paypal üzerinden kabul ediyor , ben ordan alıyorum
    . Tekrardan dene istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoKOmolitan

G2A paypal üzerinden kabul ediyor , ben ordan alıyorum

@BoKOmolitan Hocam izin veriyor fakat bakiyeyi kullanmana izin vermiyor kredi kartıyla ababiliyorsun
    @Eren Erener Ne demek,Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BoKOmolitan

G2A paypal üzerinden kabul ediyor , ben ordan alıyorum

@BoKOmolitan Hocam izin veriyor fakat bakiyeyi kullanmana izin vermiyor kredi kartıyla ababiliyorsun
    @Eren Erener Ne demek,Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Paypal nakit karta aktarım yapabiliyorsun diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    bende de başka bir sıkıntı var. kredi kartımı iptal ettim. yenisi de daha 1 haftaya gelmez. karakter boost alacam bu yüzden paypal düşünmüştüm.

benim bildiğim sistem. paypal hesabınıza bankamatikten felan para yatırıyonuz ve paypal üzerinde bakiyeniz oluyor. sizde o bakiyeyi istediğiniz şekilde harcıyorsunuz. durum böyle değil mi? illa bir kredi kartı mı girilmesi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

bende de başka bir sıkıntı var. kredi kartımı iptal ettim. yenisi de daha 1 haftaya gelmez. karakter boost alacam bu yüzden paypal düşünmüştüm.

benim bildiğim sistem. paypal hesabınıza bankamatikten felan para yatırıyonuz ve paypal üzerinde bakiyeniz oluyor. sizde o bakiyeyi istediğiniz şekilde harcıyorsunuz. durum böyle değil mi? illa bir kredi kartı mı girilmesi lazım?

Hocam o dediğiniz paypal nakit kart olmasın (prepaid olan) eğer oysa kredi kartı gibi kullanabilirsiniz fakat paypal.com dan bahsediyorsanız kredi veya banka kartı zorunlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    dostum misal kredi kartım yok banka kartım var. yine wow game time felan alabilir miyim? paypal com üzerinden. biraz açıklayabilir misin? işleyiş nasıl ve alışveriş için banka kartı yeterli olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.