Şimdi Ara

Paypal hakkında , kişisel yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bu paypal denen internet bankacılığı üzerinden ufak bir miktar paraya sahibim , bu parayı kullanabilmem için paypal hesabımla bir kredi kartı birleştirmem gerekiyormuş , ben bu kredi kartıyla paypali ilişkilendirirsem kart üzerinde herhangi bir ücret uygulanırmı onu öğrenmek istiyorum , veyahut
    uygulanıyorsa zaten 20 TL civarında bir paraya sahibim bunu eğer sitede paypal kullanan bir orta düzey yetkili var ise ona atıp o benim yerime ödeme yapabilir mi bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim . İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 61Gebze

Merhaba ben bu paypal denen internet bankacılığı üzerinden ufak bir miktar paraya sahibim , bu parayı kullanabilmem için paypal hesabımla bir kredi kartı birleştirmem gerekiyormuş , ben bu kredi kartıyla paypali ilişkilendirirsem kart üzerinde herhangi bir ücret uygulanırmı onu öğrenmek istiyorum , veyahut
    uygulanıyorsa zaten 20 TL civarında bir paraya sahibim bunu eğer sitede paypal kullanan bir orta düzey yetkili var ise ona atıp o benim yerime ödeme yapabilir mi bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim . İyi forumlar

Merhaba;

Paypal hesabınızdaki parayı kullanabilmeniz için Kredi Kartı ile ilişkilendirmeniz gerekmektedir. Bu işlemde Kredi Kartınız'dan 50 kuruş civarında bir para çekilecektir. Bu tutarın tamamı, 2-3 gün sonra Paypal hesabınıza aktarılacaktır. Onun haricinde herhangi bir para çekimi olmayacaktır.

Bunu uygulamak istemezseniz de, Paypal'ı nakite çeviren kişiler mevcut. Onlar ile iletişime geçebilirsiniz. Ancak, 20 TL için uğraşmanız biraz anlamsız kalabilecektir. Çünkü, paypal aktarımında 1 TL'niz gidecek, Paypal çevirici belirli oranda komisyon alacak, 3-5 TL, banka havalesi için 5 TL havale ücreti alınacak. Yani elinize küçük miktarı geçecektir.

Bunun yerine, biraz daha artırmanızı ve kendiniz hesabınıza almanızı tavsiye etmekteyiz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• quote:

Orijinalden alıntı: 61Gebze

Merhaba ben bu paypal denen internet bankacılığı üzerinden ufak bir miktar paraya sahibim , bu parayı kullanabilmem için paypal hesabımla bir kredi kartı birleştirmem gerekiyormuş , ben bu kredi kartıyla paypali ilişkilendirirsem kart üzerinde herhangi bir ücret uygulanırmı onu öğrenmek istiyorum , veyahut

ben de zamanında kredi kartımı onaylatmıştım ve kredi kartının gerçek olup olmadığını kontrol etmek için hesabımdan 3 TL çekildi. Çekilen bu 3 TL paypal hesabıba geri yatırıldı. Extra bir ücret alınmadı. Sadece kartın çalışır durumda olup olmadığı kontrol ediliyor. Benimde 25 TL civarında param var ama şuana kadar hiç çekmedim. havale sırasında ne kadar ücret aldıklarını bilmiyorum.

Kolay gelsin...

• sunuda belirtmek gerekir paypal hesabinizdaki tl yi sadece turkiyeden yapilan alisverislerde kullanabilirsiniz. yurt disina odemelerde tutarin hepsini kredi kartindan cekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Hakkında Yardım Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Outlook Hakkında Yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.