Şimdi Ara

PayPal Geri Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendi paypalımla bir arkadsıma 5 dk once gold aldım buyrun
    Dear ******
    This email confirms that you have paid K2Network, Inc. (paypal@knightonlineworld.com) $24.95 USD using PayPal.

This credit card transaction will appear on your bill as "PAYPAL *K2NETWORK".

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Payment Details

Transaction ID: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Item Price: $24.95 USD
    Total: $24.95 USD
    Item/Product Name: Gold Premium
    Item/Product Number: **********************
    Buyer: ***************

Business Information

Business: K2Network, Inc.
    Contact E-Mail: paypal@knightonlineworld.com

If you have questions about the shipping and tracking of your purchased item or service, please contact K2Network, Inc. at paypal@knightonlineworld.com.

buda kredi kartından cekildigini gosteren

17.07.2006 PAYPAL *K2NETWORK xxxxxxxxxxxxxxxxxx 24,95 39,42-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DigitalMan_ -- 17 Temmuz 2006; 18:48:41 >

• bende hala click&buy gözüküyor
    sen nerden yaptın arkadaşım ?
  • peki kardeş nasıl alabildin paypal ile gold ? bize de anlar bizde alalım ya malum oyundayken alamıyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esprim

peki kardeş nasıl alabildin paypal ile gold ? bize de anlar bizde alalım ya malum oyundayken alamıyoruz..

proxy programı ile
    forumda var kardeş hide ip en ideali ama surekli uzakdogu ip si alıyor
    amerika yada avrupa ip si alana kadar değişitrcen ip yi
  • çok saol arkadaşım

jordan çıktı bende aldım direk
  • eyvallah kardeş. deniycem arkadaş için. kendim için ise sonra daha 12 gün pre var :) ama sonra bi problem çıkmasın ? çünkü bildiğim paypal da bi sorun var ko hesabına aktarılamıyor para bu yüzden de ko banlayabiliyor id i..
  • yabancı ip ile denedim paypal çıkıyor. giriyosun ama sayfa görüntülenemiyor diyor.
  • arkadaşlar bişi sorcam bu paypal dan bedava para kazanıyomu ben bir kere şunu duydum galiba her bir reklama tıklayın ca sana 1 cent geliyormuş bu doğrumu doğru deilse kredi kartı kullanmadan da premium alabilirmiym
  • hani nerede paypal yok öyle bişi....

• sunu güzelce bir anlatsanıza,proxy ip ne yafu ? ss li anlatabilecek varmı bu durumu paypal ile premium almam lazım bugun bitti..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.