Şimdi Ara

Paylaşım programları, favori paylaşım programlarınız neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paylaşım programı=Başka birisinin bilgisayarından kendisinin izin verdiği dosyaları indirmenizi sağlar.

-Limewire http://www.limewire.com/tr/legal/safety
    Limewire 4.18.6
    Şuan genelde tek aradığım bir şarkı varsa limewire ile onu kesin buluyorum.

Limewire 5.5
    Limewire nin son versiyonları 5. sürümden itibaren berbat bir arayüzle geliyor, aslında arayüz basitleştirilmiş ama nedense 4. versiyonun bulduğu dosyaları 5. versiyon bulmuyor, artı çok janjanlı yapmışlar sistem zorlanıyor, neye gerek butür şeyler. En iyisi 4. versiyonu kullanmak. Limewire bence 5. versiyon ile büyük hata yaptı bu gidişle yerini başka program alacaktır.

FrostWire
    Limewire alternatifi eski serisiyle nerdeyse aynı olan program..

-Ares
    Bir zamanlar film için bolca kullanmıştım artık aklıma bile gelmiyor, şuan ne alemde bilmiyorum.

-BearShare (Ayı paylaşımı :D)
    Genelde bazen video klipler için kullanırdım, o iğrenç reklamlı versiyonlarından sonra bir daha yüklemedim, hatta adı bile şuan aklıma geldi..

-Torrent
    Devasa boyutlarda aradığınız herşeyi torrent olarak bulabilirsiniz.

Utorrent birçok torrent programı kullandıktan sonra gördüm ki yıllardır en basiti, en küçüğü, en etkilisi utorrent. Aklınız varsa vuze gibi arayüzlü sistemi zorlayan gereksiz programlar kullanmazsınız, limewire 5 seriside buna benzer.

Flashget 1.96 bir zamanlar torrent içinde bolca kullandım, ilerki yıllarda bazı torrentleri indirmemeye başlayınca onu sadece kendi görevleri için kullanmaya başladım. Hala kullanıyorumdosya indirmede çok iyidir, son çıkan 3. versiyonuda iyi olmayınca 1.96ya yine devam ediyorum.

-Emule
    Nedense benim hiç kullanamadığım programlardır, nedense aradığım dosya hiç inmez, o yüzden hiç ısınamadım. Birisi bana emulenin limewireden artı yönlerini yazarsa iyi olur. Genelde herkes en eski filmleri bile bulabileceğiniz programdır diyor ama ben yeni şeyleride indiremiyorum. Anca çok popüler mp3leri indirebiliyorum.
    Yıllar sonra 2010 bu ay yeni versiyonu çıkmış denemedim ama.

-Dosya paylaşım sitelerinden dosya indirmek için ise.
    JDownloader
    Şuan rapid gibi sitelerden dosya indirmek için JDownloader ı kullanıyorum, hem sıraya alıyor hem kod girmek zorunda değilsin kendi giriyor.

CryptLoad
    Buda diğer alternatif dosya paylaşım sitelerinden dosya indirmek için.

Usenet
    Birde usenet var çok gereksiz birşey. Zaten ücretlidir, nadiren bedava verenlerde oluyor.
    Usenet direkt sunucudan indirmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 11 Mayıs 2010; 12:13:45 >

• Paylaşım programı = DH'de hakkında konu açılması yasak olan program türü

emule dedin de eskiden burada ne paylaşımlar dönerdi off özledim DH'nin o halini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 3 Mayıs 2010; 0:28:58 >
  • Yasal olmayan dosya paylaşım adresini vermedikten sonra herhangi bir sakınca yok merak etme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 4 Mayıs 2010; 22:21:50 >
  • utorrent ve cryptload kulanıyorum en çok
  • uTorrent ve JDownloader..
  • utorrent , flashget , ares veya limewire
  • free rapid downloader 0.83 u 1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Utorrent ve ares yetiyor..
  • utorrent kullanıyorum ama oyun açtığım zaman download duruyo(oyun multiplayer değil tabiki) nedenini bilen varmı ?
  • BitTorrent (uTorrent ile aynı şey, hatta uTorrent'in hakkında kısmına girip bakarsanız o da BitTorrent'in) & FlashGet! Şimdiye dek sorun yaşamadım ve memnunum fakat şu ara FlashGet yerine Download Accelerator'i bir denemeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.