Şimdi Ara

---PayDay 2 Steam Gift 15 TL-------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ---PayDay 2 Steam Gift 15 TL-------

Payday 2 Steam Gift

Adet 15 TL

(Oyunlar Türkiye Kısıtlamalıdır.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Kendisinden yemeksepeti hesabı aldım 2 adet. 1. hesaba girdim sipariş verdim ilk önce onaylandı sonra reddedildi canlı yardıma sordum neden reddedildi diye onlarda şüpheli durum nedeniyle iptal olmuş kod dedi.Ama kod hala hesapta gözüküyor son kullanma tarihi 9 eylüle kadar.
    2. hesaba girdim ordan deniyim dedim bu sefer oldu sıkıntı olmadı.

Kendisine durumu izah ettim ancak yardımcı olmadı, bu kişiyle alışveriş yaparken iki kere düşünün sattığı şeyin arkasında durmuyor.Ben maddi boyutunda değilim 2 tl birşey ancak o anda sipariş vermem gerekiyordu veremedim ve zor durumda kaldım mahcup duruma düştüm başkasının zor durumda kalmasını istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokhan733x

Kendisinden yemeksepeti hesabı aldım 2 adet. 1. hesaba girdim sipariş verdim ilk önce onaylandı sonra reddedildi canlı yardıma sordum neden reddedildi diye onlarda şüpheli durum nedeniyle iptal olmuş kod dedi.Ama kod hala hesapta gözüküyor son kullanma tarihi 9 eylüle kadar.

Kendisine durumu izah ettim ancak yardımcı olmadı, bu kişiyle alışveriş yaparken iki kere düşünün sattığı şeyin arkasında durmuyor.Ben maddi boyutunda değilim 2 tl birşey ancak o anda sipariş vermem gerekiyordu veremedim ve zor durumda kaldım mahcup duruma düştüm başkasının zor durumda kalmasını istemem.

Arkadaş sıkıntılı bir arkadaş benden yemeksepeti aldı steam konuma msj yazıyor

Alışveriş yapmayın lütfen bu tarz kişilerle çok başınız ağrır

Edit: ARKADAŞ İLANI DÜZGÜN OKUMAMIŞ GELŞYOR İFTİRA ATIYOR İLANDA GERİ İADE OLMAYACAĞI AÇIKÇA YAZIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRaK< -- 7 Eylül 2016; 21:27:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK<

quote:

Orijinalden alıntı: qokhan733x

Kendisinden yemeksepeti hesabı aldım 2 adet. 1. hesaba girdim sipariş verdim ilk önce onaylandı sonra reddedildi canlı yardıma sordum neden reddedildi diye onlarda şüpheli durum nedeniyle iptal olmuş kod dedi.Ama kod hala hesapta gözüküyor son kullanma tarihi 9 eylüle kadar.

Arkadaş sıkıntılı bir arkadaş benden yemeksepeti aldı steam konuma msj yazıyor

Alışveriş yapmayın lütfen bu tarz kişilerle çok başınız ağrır

Edit: ARKADAŞ İLANI DÜZGÜN OKUMAMIŞ GELŞYOR İFTİRA ATIYOR İLANDA GERİ İADE OLMAYACAĞI AÇIKÇA YAZIYOR

Durum ortadadır sorun olan hesabı iade etmek istemedim değiştirilmesini istedim ve kendisi kabul etmedi ayrıca bu hesabı daha önceden kullanıyormuş anlıyacağınız geçersiz kodları millete kakalıyor aman dikkat bu gibi kişilere itimat etmeyin ve 2 kere düşünün referans olmasınada bakmayın biz ne referanslı üyeler gördük milletin parasını alıp kaçan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Oyun %20 indirimli
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.