Yarın YouTube cekim günüm, güvenmedim o yüzden ödeme yöntemini değiştirdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yarın YouTube cekim günüm, güvenmedim o yüzden ödeme yöntemini değiştirdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar, kimlik onayını yaptırdım. Yaptırdıktan sonra bana herhangi bir mesaj gelmedi. Nasıl anlayacağız olduğunu? Hala para yükletmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yukletmiyorsa zaten olmamistir. 1 gun sonra halen yukleme yapamiyorsan mh ile görüş derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uygulama da yok, katılım sağlamıştım oradan da ucmus. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne zaman doğrulatmıştınız? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskoff -- 13 Haziran 2023; 11:51:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pazar günü kayıt açtırdım bugün çiçek Sepeti iadesi yatmış. Sizde uygulama üzerinden email atarak kayıt olusturun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oha çok kötüymüş. Benimkini Maya uygulamasından yaptılar. İkametgah verdik. En son da dijital imzaladık. Eğer bu yaptıklarımız boşaysa ve doğrulanmayacaksa çok saçmaymış. Bunları yapıp başka doğrulanmayan var mı acaba? Edit: Şimdi kontrol ettim. Hesabım doğrulanmış. Para yüklenebiliyor. Bilginize. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Haziran 2023; 19:18:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3-4 gün |