cevap için teşekkürler. biraz saçma olmuş aşağıda bana komisyonu ödemek için seçenek sunuyor ama ödetmiyor alt tarafı komisyon ödeyeceğiz. ui/ux tasarımcısı bu mesajı görüyorsa haberi olsun |
Bildirim
cevap için teşekkürler. biraz saçma olmuş aşağıda bana komisyonu ödemek için seçenek sunuyor ama ödetmiyor alt tarafı komisyon ödeyeceğiz. ui/ux tasarımcısı bu mesajı görüyorsa haberi olsun |
hattım faturasız yıllık paket olduğu için içinde tl yok |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafoneluyum, turkcell hatta almayı düşünüyorum, paycell hediyem dünyam kısmındaki turkcell mağaza kuponları çek değil hesaba tanımlanıyor dimi? buradan ucuza birisinden alamam o yüzden sanırım? Yeni Faturasız hat alımlarında bir fırsat veya kampanya var mı? |
3 aylık Mobil ödeme premium bedeli 8.99 u geri almanın bir yolu var mıdır?Her ay kullanıyorum gerçi istanbul kart n11 vs. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yok tek hat benim telefon. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
axess kartin maild order ve e ticarete acik mi?? bu ikiso acik olmali. eger bir tanesini kapatirsan da fatira ideyemezsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet mail ordermış problem. diğer kartlarımı eklerken mail ordera gerek yoktu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yukardakinsorumin cevabi biliyo musin abi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |