Eski kartlara pek kampanya gelmiyor. benim de ilk aldığım karta pek bi şey gelmiyor ama sonrakilere market kampanyası vb her ay geliyor. |
Bildirim
Eski kartlara pek kampanya gelmiyor. benim de ilk aldığım karta pek bi şey gelmiyor ama sonrakilere market kampanyası vb her ay geliyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
mıgros harcaması ıcın 750/75 ıade gelmedı neden sorusuna cevap orda monypay var otomatık yatırmayız fiş gonder dıyorlar.. çek kazan olmuş paycell |
bu ay sıkıntı var gibi.Geçtiğimiz hafta paycell ile 2 harcama yapacaktım,yazılanları görünce iyi ki vazgeçip parafla ödemişim diyorum. Nazar değdi,bu aya kadar migros fiziki/sanal tüm harcamalara iadem anında gelmişti. |
Migros mağazalarından faturana yansıt ile yapılan işlemler sonucunda 16 Kasım günü 100 TL migros monepay dijital kod yüklenecekti ama hala gelmiş değil |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSo-9001 -- 18 Kasım 2024; 12:26:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 18 Kasım 2024; 16:11:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracuda357 -- 19 Kasım 2024; 18:36:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
depoyu da yeni fulledik şansa bak neyse ki süre uzunmuş iyi oldu kullanılır. |
teşekkürler hocam. bende direkt uygulamaya yonlendiriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |