ARKADAŞLAR PAYPALA ÜYE OLDUM FAKAT BİRDE RAPİDSHAREYE Mİ ÜYE OLACAM NASIL YAPACAM BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN..
quote:
Orjinalden alıntı: oguzcan1453
ARKADAŞLAR PAYPALA ÜYE OLDUM FAKAT BİRDE ****YE Mİ ÜYE OLACAM NASIL YAPACAM BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN..
Birde *** ? Alış-veriş yapacağın yer paypal destekliyor mu ona bak.. *** => bunu açıkladıktan sona daha net bi cevap verebilirim..
quote:
Orjinalden alıntı: oguzcan1453
ARKADAŞLAR PAYPALA ÜYE OLDUM FAKAT BİRDE ****YE Mİ ÜYE OLACAM NASIL YAPACAM BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN..
Paypale üye olduktan sonra gerçek bir kredi kartını paypale ekliyorsun kartın gerçek olup olmadııgını karttan 1.95 dolar cekerek anlar aynı zamanda limitine de bakar
sonrawww.rapit(d)share.com sitesinden gerekli yere tıklarasın Burada paypal kullanıcı adını (email adresin olur) ve şifresni girersin
sonraa sana der ki 1 aylık rapit üyeliği 6.99 euro SATIN AL a tıkladıgında paypalle kayıtlı olan kredi kartından düşülür. sana adında şifreyi verir Olay budur
paypala üye ol sadece
sora rapid de premium almaya tıkladığında kredi kartı bilgisini gir
o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: Macromedia
paypala üye ol sadece
o kadar
olurmu öyle sey. rapitten ben cok üyelik aldım rapitten üyelik alacagın zaman senden paypal kullanıcı adını ve şifreni ister başka bişi girmessin ama baştan paypale kredi kartını eklemen lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: cosef
quote:
Orjinalden alıntı: Macromedia
paypala üye ol sadece
o kadar
olurmu öyle sey. rapitten ben cok üyelik aldım rapitten üyelik alacagın zaman senden paypal kullanıcı adını ve şifreni ister başka bişi girmessin ama baştan paypale kredi kartını eklemen lazım.
aynı şey
k.adın ile giriyon, kredi kartı ekli değilse o an ekliyon ve alıyon pre'i