Şimdi Ara

Pay-ads gösterim başına ödeme yapıyor(ödeme aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denediğim gösterim başına ödeme yapan sponsorlardan birinden ödeme aldım. Yabancı hitinize güveniyorsanız çokta kazanabilirsiniz.

Australia, Canada, United Kingdom, United States. ziyaretçiler için cpm başına 3,0-3,5$
    Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Iceland, Italy, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland. ziyaretçileri için cpm başına 0,5-0,8$ ödeme yapıyorlar.

Benim denediğim sitenin günlük yabancı hiti 150-200 civarı idi. Yanılmıyorsam 1 haftada ödeme aldım. 0,57$ Ödeme seçenekleri paypal ve e-gold. Ödemeler otomatik yapılıyor. E-gold için minimum ödeme 1 cent,paypal için 50cent.

Ödeme caps :
    http://img21.imagevenue.com/img.php?image=41726_pay-ads_123_1001lo.JPG

Refim ile üye olursanız sevinirim.

Not : Link reflidir.

• ben bu sistemi kullanıyorum günlük ortalama 250 yabancı tekil hitim var fakat 3 gündür biriken para $0.0165
  • Benimde günlük hitimin %50'si U.S 4-5 günde aldım 0.57$. Bunu koyduğum siteden telif hakları nedeni ile adsense kaldırmıştım. Bu akmasa damlıyor yeni bir sponsor bulana kadar. Ama yinede bunuda kullanırım. Gösterim başına akmasada damlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ossyle -- 1 Eylül 2007; 20:44:49 >
  • Yokmu başka deneyen uğraşan ?
  • eksik sayıyor
  • hiç saymıyor desek daha doğru sanki
  • Size yine yabancı hitine güvenenlerin kazanabilceği bir site önereyim.

www.paypopup.com

Çok iyi ödemeler aldım burdan. Sizde hitiniz en az 1k ise denemeye değer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.