arkadaşımda g62 serisi leptop var geçn gün format atmamı istedi 2 dfa kapandı bilgisayar tekrardan atmak zorunda kaldım hw monitoru kurdum 85 lerdeydi ısı kapatıyor kendini
bide su hp'de ısınma sorunu yok diye savunmaya calısan bir arkdas vardı nerde o acaba simdi
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutkk
bide su hp'de ısınma sorunu yok diye savunmaya calısan bir arkdas vardı nerde o acaba simdi
neden ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ki.. o söylediğin arkadas yeni coolsense içeren modelleri söylüyor. arkadasın cihazı g62.. neyin ispatının peşindesiniz ? bir türlü anlamış değilim.. illa tamam hp de ısınma var vb.. diyelim her modelinde.. ısınma olanları zaten arkadaslar paylasıyor. envy dv6 dv7 kullanıcılarının yorumlarına bak bakalım.. g62 farklı seridir.. burada kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok..
quote:
Orijinalden alıntı: ALPERDAĞDELEN
ya aslında benimki tam olarak problem sayılmz sonuçta fan oraya çalısması ve soğuması için koyulmuş oyun oynarken falan da olmuyo ama bazen kendiliğinden çlısıyo sonra rahatlayınca bırakıyo rolantiye alıyo .sürekli pes falan oynuyorum.donma takılma karıncalanmafalan hiç olmuyo.ama bu arada cıkan daha doğrusu artan fan sesi sinir bozucu.normalmi bilmiyorum
gereken şeyleri yazdım yukarıda.. dikkate alıp okudunuz mu ?
yok birader sadece bunu gördüm.ne yazdınki baska bişiy gözükmüyo
cihaza güncel bios yükleyin.. düzelmez ise onarım merkezine bırakın.. bunun dışında yapacağınız işlemlerin faydası olmayacaktır..
quote:
Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO
quote:
neden ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ki.. o söylediğin arkadas yeni coolsense içeren modelleri söylüyor. arkadasın cihazı g62.. neyin ispatının peşindesiniz ? bir türlü anlamış değilim.. illa tamam hp de ısınma var vb.. diyelim her modelinde.. ısınma olanları zaten arkadaslar paylasıyor. envy dv6 dv7 kullanıcılarının yorumlarına bak bakalım.. g62 farklı seridir.. burada kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok..
benim ortalıgı karıstırmya niyetim falan yok sizin bu savunma cabanızıda anlamıyorum 3 milyarlık laptop a sahip o arkdas bi zahmet olmasın ayrıca ben hplerin cogunda ısınma sorunu var dedim g62 serisinde var demedim . Cogunda var bu bilinen gercek ne diye hala ınkar edıyorsunuz ben kalkıpta hepsınde var demıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO
quote:
benim ortalıgı karıstırmya niyetim falan yok sizin bu savunma cabanızıda anlamıyorum 3 milyarlık laptop a sahip o arkdas bi zahmet olmasın ayrıca ben hplerin cogunda ısınma sorunu var dedim g62 serisinde var demedim . Cogunda var bu bilinen gercek ne diye hala ınkar edıyorsunuz ben kalkıpta hepsınde var demıyorum
benim savunduğum şey hp değil.. o arkadaştır.. o arkadas demekki kullanmış ve kendisinde ısınma sorunu olmadığını söylüyor. oyunda 80 dereceyi görüp bilgisayarım cok ısnıyor diyip asus alan arkadaslarıda görüyoruz.. bence tek konu için bu tarz muhabbetler yapıp kalp kırmaya gerek yok.. her zaman söylerim.. burada arkadaşlar ss koyuyorlar olmayanları istiyorlar.. kullanıcı yorumları var.. şikayetci olan arkadaslar zaten buradan yorumla cihaz almasın ozaman.. burada hp bölümünde yazı yazıpta hiç kimsenin hp den para aldığını düşünmüyorum.. o arkadas kendi tecrübelerini yazıyor.. sizde böyle yorumlar yaparken alırsınız ss koyarsınız buradaki üyelere yardımcı olur.. demek istediğim bu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme