şuana kadar harrier ın bir yararını göremedim ne bombardımanda adam alabiliyor ne havadayken (en fazla 3 aldı) ama pave low hem havada çok duruyor hem fazla adam alıyor sizce ne yapayım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
şuana kadar harrier ın bir yararını göremedim ne bombardımanda adam alabiliyor ne havadayken (en fazla 3 aldı) ama pave low hem havada çok duruyor hem fazla adam alıyor sizce ne yapayım ?
İkisinide kullan o zaman :D
Nuke giden yol herrier dan geçer ama haberin olsun.
pave low
Harrier (7 gerekmiyormu pave low sanki 9 muydu) daha etkili bana kalırsa şöyle düşün zaten nuke atmak için chopper gunner yada ac-130 lazım onlar için 11 lazım pavelow atana kadar 2 kişi vurabilirsin belkide
Valla ne olursa olsun ben havada bişey gördümmü hemen çakıveriyorum stinger ı :) takım oyuncusu böyle olmazmı kardeşim çok biliyorum arkadaşlarım "banane len onlardan " deyipte bir stinger bile atmıyorlar deli oluyorum
Karşi takım mal olursa süper oluyor harrier. Bi kere estate de vuran olmayinca 13 adam almıştı harrier. Direk nuke attım tabii..
-Pave Low !! Standing by.. (vuf-vuf-vuf)
Bu sese hastayım arkadaş :D
artık oyunda öyle pek saf kalmadı.Harrieri çağırayımda 5 dakika tepede dönsün işi yok. ben daha telsizden harrier geliyor denince stingeri hazırlıyorum. bir kişiyi bile vurmadan indiriyom harrieri. Ac 130 mu öyle bişey var gökyüzünde dönen uçak, aha o güzel işte ona 2 stinger attım ikisinde chuff flare attıp kurtuldu. onu nasıl vuracaz acep :)
artık oyunda öyle pek saf kalmadı.Harrieri çağırayımda 5 dakika tepede dönsün işi yok. ben daha telsizden harrier geliyor denince stingeri hazırlıyorum. bir kişiyi bile vurmadan indiriyom harrieri. Ac 130 mu öyle bişey var gökyüzünde dönen uçak, aha o güzel işte ona 2 stinger attım ikisinde chuff flare attıp kurtuldu. onu nasıl vuracaz acep :)
3 tane atman lazim onun için.
yanlış yazmışım 7 ks de açılan heliyi kasdetmiştim
evet o bahsettiklerinden biride benim hiç havadakini avlamak aklıma gelmez ama hep ben yollarım
karn-ı Bahar çaktırmasaydın bari , bütün muhabbet başa dönecek şimdi sen onların ikisinide seçme emergeny air drop senin işini görür, bir ara bana 4 üde ammo çıktı
nuke için bu ks ler dividi airdrop açamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme