Şimdi Ara

Paul walker ölmedi ise dava açılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paul walker ın ani ölümü herkesi özellikle seriyi takip edenleri mutalaka etkiledi hatta fazlası ile etkiledi kimleri komplo teorileri üretti öldü diyenler oldu ölmedi diyenler oldu benim asıl merak ettiğim bir ajans bir film yapım şirketi bir oyuncusunu rol icabı öldü gösterip gerekli düzenekleri hazırlayıp sonrasında aylarca o kişiyi saklayıp en sonunda bakın ben ölmedim bu sizlere bir ders vermek içindi diye ortaya çıkarabilirmi böyle bir cürette bulunabilirmi bunun özellikle amerika hatta belki bazı farklı ülkelerdede dava konusu olabilirmi bunu aslında özellikle şunun için soruyorum bugün bu yapılmadı ise bile ilerde bir başka oyuncu ve yapım şirketi böyle bir olaya kalkışabilirmi böyle bir olay karşısında cezai yaptırımlara maruz kalırlarmı düşüncelerimizi paylaşalım

Paul walker ölmedi ise dava açılırmı?

• Adam öldü bu hafta cenaze törenide yapılıcak, kabullenin artık f&f serisinde paul olmıycak. Elbette dava açılabilir maddi olmasa bile manevi dava açanlar olur, psikolojimle oynandı diyerek.

Edit: Ceza alırlar mı bilmiyorum ama o birazda davaya bakacak savcılarla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasai Yuno -- 13 Aralık 2013; 19:05:33 >
  • Arkadaş haftada 1 -2 tane açtınız bitmedi valla adam öldü yani ölümün şakası olmaz hiç bir ülkede ve film şirketlerinde nasıl bir mantık.
  • soru işaretleri kalmamış gibi elbette sadece burdaki anlamak istenilen böyle bir şeye kalkışılabilirmi? sonuçları ne olur? yoksa elbette öldüğü artık hiç su kaldırmaz bir şekilde ortada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.