Şimdi Ara

paul walker ın ölümü hakkındaki tezim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz üzere paul walker öldü. toprağı bol olsun. küçüklüğümden beri ff nin her serisini sinemade izlemiş biri olarak üzüldüm açıkçası.

bana göre paul walker kasten öldürülmüş olabilir.
    bu bi düşünce. gerçekliği kesin değil ama olmuş olabilir.

batman filminde joker rolundeki heath ledger filmin vizyona girmeden ölmüştü. ve batman filmi rekor üstüne rekor kırdı. joker hayranları türedi heryerde. tamam batman yapımcıları bunu bilerek yapmadı. kasıtlı da değildi. ama bu fikirle ff nin izlenme ve duygusal bağı artırması için yapımcılara fikir vermiş olabilir.

film daha da başarılı olsun ve seriyi daha da devam ettirelim gibi bi düşünceyle paul u öldürerek vizyona girecek ff 7 yi duygusal bağdan daha kuvvetli hale getirebilir.

ve göreceksiniz de ff 7 cidden çok izlenip, izlenme bakımından ff1, ff3 gibi kült serileriyle kapışır hale gelecek olduğuna inanıyorum.

• Daha 8. Ve 9. Film çekiceklerdiyalan ya da şaka falan çıksa

Paul walker(brian o'connor)'siz tadi olmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 2 Aralık 2013; 4:10:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film tutsun diye insan öldürülmez saçmalamışsınız bence.
  • Hasta mısın arkadaşım? Her ne kadar seriyi sevsem de fabrikasyona bağladı, izlense de istenmese de bir sonraki çekiliyor. Hasılat yükselsin diye başrol oyuncusu mu öldürülürmüş. Kaldı ki Jason Statham var filmde ve onun özel bir hayran kitlesi var, srıf onun için izlenir film.
  • Tezin konuyu açtığın anda çürümüş.
  • çok saçma bir tez , filmin tutması için oyuncu öldürülürmü
  • bana göre olabilir. neden derseniz. arkadaşlar TR de bile mevcut. eskiden çocuklar duymasın atv de iken ve her yayınlandığında rating lideri olarak tamamladığı dönemlerde dizinin imajını zedelemek için evli olan pınar altuğ yu kocasını aldatıyormuş haberleri çıkartıp tüm medyada aylarca konuşuldu ve sonrasında dizinin izlenme oranları altüst oldu. sizin insani duygularınıza göre saçma gelse de olaya film dünyası açısından baktığınız zaman hiç de olamaz gibi bi ihtimal göremiyorum ben. ayrıca dünya sinema sektörünü şekillendiren ve dünya da en fazla paranın döndüğü bu gibi ortamda, Hollywood un bunları yapması çocuk oyuncağı. Hollywood için bi insanın değeri bile yoktur. para getirecekse öldürmekte de sakınca yoktur. daha önce adını hatırlayamadığım bi yönetmen vardı. ödül töreninde kızılderili bi kızı çıkartıp konuşma yaptırmıştı ve sonrasında o adamın ne hale geldiğini az çok takip edenler biliyordur.

bi film için adam mı öldürülür demişsiniz de. milyon dolarlar için yapamayacakları şey yok bana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

bana göre olabilir. neden derseniz. arkadaşlar TR de bile mevcut. eskiden çocuklar duymasın atv de iken ve her yayınlandığında rating lideri olarak tamamladığı dönemlerde dizinin imajını zedelemek için evli olan pınar altuğ yu kocasını aldatıyormuş haberleri çıkartıp tüm medyada aylarca konuşuldu ve sonrasında dizinin izlenme oranları altüst oldu. sizin insani duygularınıza göre saçma gelse de olaya film dünyası açısından baktığınız zaman hiç de olamaz gibi bi ihtimal göremiyorum ben. ayrıca dünya sinema sektörünü şekillendiren ve dünya da en fazla paranın döndüğü bu gibi ortamda, Hollywood un bunları yapması çocuk oyuncağı. Hollywood için bi insanın değeri bile yoktur. para getirecekse öldürmekte de sakınca yoktur. daha önce adını hatırlayamadığım bi yönetmen vardı. ödül töreninde kızılderili bi kızı çıkartıp konuşma yaptırmıştı ve sonrasında o adamın ne hale geldiğini az çok takip edenler biliyordur.

bi film için adam mı öldürülür demişsiniz de. milyon dolarlar için yapamayacakları şey yok bana göre.

Oscarı almaya gitmeyen Marlon Brando.

Ayrıca Walker'ın dirisi, ölüsünden daha fazla para eder. Projede çalışan her hangi bir kişi yada yapımcı firma böyle bir projede böyle bir adım atmaz. Hem ekonomik hem yasal açıdan inanılmaz tehlikeli. Ayrıca ne alakası var bilmem kimin boşanma haberiyle oluşan rating kaybının? İşin magazinsel kısmı her yapımda etkili. Burda ortaya atılan palavra çok daha farklı bir yöne kayıyor. Ayrıca nede kesin konuşuyorsunuz Hollywood hakkında, sanki önde gelen prodüktörlerden birisiniz. Amerikan film endüstrisinin odağı bu zaten, kimse "herkes biliyor böyle olduğunu bik bik bik" demesin. Kapital düzen demek, bu durum için, para odaklı ekonomik sistem demektir. İşe duygusal yaklaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 2 Aralık 2013; 17:58:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnız ben bunları yazdıktan 15-16 saat sonra face de bellibaşlı kişiler bu yazıyı yazmaya başladı. şimdi olabilir diyenler çıktı.
  • zaten çok izlenen bir seriydi üstelik bu filmde tokyo drifteki eleman ve kız + jason statham,kurt russel gibileri de oynayacaktı hasılat sıkıntısı çekmezlerdi ki..

bence öldü..kabullenmek lazım...
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    kardeşim ölmedi demedim ki. yazdıklarımı okudun mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.