teşekkürler yalnız adminliğe değil yöneticiliğe geri döndüm.işlerimden dolayı kısa süreli bir ayrılık yaşadım ama tekrar görevimin başındayım
patron sana bozugum ben msn de engelledin iki dakka konuşmadın sağolsun mewluth yardımıma koştu başka söz demiyorum
quote:Orjinalden alıntı: Logan_Lectra patron sana bozugum ben msn de engelledin iki dakka konuşmadın sağolsun mewluth yardımıma koştu başka söz demiyorum ben bilmiyorum benim ilgim yok.kız arkadaşım engelemiş olabilir tanımıyor diye
quote:Orjinalden alıntı: paTRon teşekkürler yalnız adminliğe değil yöneticiliğe geri döndüm.işlerimden dolayı kısa süreli bir ayrılık yaşadım ama tekrar görevimin başındayım paTRon gelir gelmez ezdin beni ya ya yöneticilik işte
quote:Orjinalden alıntı: paTRon quote:Orjinalden alıntı: Logan_Lectra patron sana bozugum ben msn de engelledin iki dakka konuşmadın sağolsun mewluth yardımıma koştu başka söz demiyorum ben bilmiyorum benim ilgim yok.kız arkadaşım engelemiş olabilir tanımıyor diye bu arada sende bede hoşgeldik
quote:Orjinalden alıntı: paTRon teşekkürler yalnız adminliğe değil yöneticiliğe geri döndüm.işlerimden dolayı kısa süreli bir ayrılık yaşadım ama tekrar görevimin başındayım Kabul edilmiştir..
quote:Orjinalden alıntı: >OnuR< Ceza mı almıştın patron hehe evet uyarı üst limitinden 4 gün verdiler < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orjinalden alıntı: paTRon quote:Orjinalden alıntı: >OnuR< Ceza mı almıştın patron hehe evet uyarı üst limitinden 4 gün verdiler Tahmin etmiştim
quote:Orjinalden alıntı: paTRon quote:Orjinalden alıntı: >OnuR< Ceza mı almıştın patron hehe evet uyarı üst limitinden 4 gün verdiler benim 4 günlük cezam açıldığğında kimse bana hoşgeldin demedi
quote:Orjinalden alıntı: melo_15 benim 4 günlük cezam açıldığğında kimse bana hoşgeldin demedi o patron oolum bu arada demek ki patronlar da ağlar... ikimiz de hoşgeldik hocam. ben de dün gece girebildim nihayet.