Şimdi Ara

Patron çıldırdı: Telegram, 10.000 premium abonelik hediye ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telegram ücretsiz premium abonelik çekiliş
    Telegram, herkese ücretsiz üç ay premium abonelik kazanma şansı veriyor. Bunun için tek yapmanız gereken; Telegram CEO'su Pavel Durov'un resmi kanalında düzenlenen çekilişe katılmak.



    Telegram 3 ay premium abonelik hediyesi



    Telegram premium özelliklerini denemek istiyorsanız harika bir fırsat! Telegram patronu, kanalına katılan 10.000 kullanıcıya premium abonelik hediye edecek. Kazananlar 29 Şubat’ta saat 17.00’de açıklanacak. Du Rove’un kanalına katılan kullanıcılar arasından otomatik olarak, rastgele seçilecek.



    Duyuruya göre Telegram 3 aylık premium hediyesi, Du Rove kanalının tüm aboneleri için geçerli. Dolayısıyla, kanalına zaten katıldıysanız, otomatik olarak katılımcı olarak seçilecek ve ödüle hak kazanacaksınız.



    Telegram Premium neler sunuyor?



    Telegram Premium, renkli adlar, daha yüksek yükleme limiti, daha hızlı yükleme süresi, premium çıkartmalar, reklamsız deneyim, özel emojiler, farklı uygulama simgeleri, gelişmiş sohbet yönetimi, hesap renkleri gibi ekstra özellikler getiriyor. Premium kullanıcılar, hikaye paylaşırken daha fazla görünüm elde ediyor, ayrıca gizli mod, kalıcı görüntüleme geçmişi gibi özelliklerden faydalanıyor ve 10 kata kadar daha uzun altyazı ekleyebiliyor. Telegram Premium fiyatı; 69.99 TL.




    Kaynak:https://t.me/durov/249







  • Telegram önce kötüye kullanımı engellesin, gruplar kısmı illegalin, dolandırıcılar ve hackerların yuvası oldu. İhbarları sallamıyorlar, gruplar kapanmıyor

    o yüzden deep web gibi özgürce takılıyorlar.

  • Vain kullanıcısına yanıt
    Bu telegram bir an önce ülkemizde kapatılmalı kesinlikle fena dolandırıcı yuvası.

  • telegram bir b0k çukurudur

  • Neden telegramın kapatılmasını istiyorsunuz? Bıçakla insanlar birbirini yaralayıp öldürüyor diye bıçak kullanmayı yasaklıyor muyuz?

    Şahsen kendi okulumuzda yazdığımız botlar ve açtığımız gruplarla oldukça işlevli kullanıyoruz. Duyuruları takip edebiliyor, etkinliklerden ve yemek menülerinden vs. haberdar olabiliyoruz. Ayrıca ders gruplarında o dersi alan arkadaşlarla ders konuları hakkında konuşup kafamıza takılan konular hakkında konuşabiliyor, ders notu paylaşımı yapabiliyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.