arkadaşlar şimdi bu +7 high class iteme rebirth basmak için kaç tane kağıt lazım KO da biri bana 5,10 tane lazım dedi doğrumu acaba bide patos için lwl 53 warriorum var defansif acaba pelerinli clana alabilicek olan varmı yada pelerinli alt clana mesaj yazmadan gitmeyin ne olur aydın latın beni ve ban man vs olaylardan yazmazsanız sevinirim şimdiden sağol un bide benim bil g bozuk ve bide monütörden ses geliyo niye hani kulağınızda sinir bozucu bir ses varya tıpkı o sese benziyo CRT monütör olduğunu sölim lütfen yardım edin bu konuda biliyorum biraz karışık oldu ama cevaplayabildiğinizi cevaplarsanazı sevinirim bilmediğiniz şeyleri sallmayı nlü tfen tekrar tekrar sağolun arklar :)
rebirth için bir tane rebirth scroll yeterlidir.ayrıca bu konu çok kez açılmıştı zaten.hayır anlamıyorum bu pelerin merakı ne yapelerin olsa arkadaşlık olmasa clan parti olmasa senin için sorun yok yani
hayır ondan pelerin o kadar dert değil aslında istememin nedeni şu kimse bu oyunda bana dostluk yapmadıda bende onun için pek inanmıyom adamlar elinden geldiğince birilerini kazıklamaya çalışıyo bu da benim için sorun oluğunda biraz daha şekil yapıp daha rahat prty lere girerim diye düşünüyorum çünkü hiç bi clanla şu ana kadar hiç adam gibi bir andream falan yapmadık yani np kasmaya gitmedik herseferinde gelin gidelim dediğimde hiç kimse benle gelmiyo ben bu oyunda kimsenin sözüne tam anlamıyla güvenmem bunu da böle bilin çünkü sonuçta bu bir oyun fakat bunun oyun olduğunu unutanlar var adamalrın neler dediğini sölesem adamı bulup öldürmek istersiniz ve bunların %99 da türk yabancılar oyun oynamayı ii biliyo fakat bu türkler oyunun oyun olduğunu unutuyolar,evet bu kadar yeter bide eğer öle bi clan sölede hemen girm tabi patosda tekrar cevap yazarsan sevinirim :)
aa olemı :d
insansan patosta dost olabiliriz patosta insan 41 lwl asas ım var