Şimdi Ara

Patimarket.com tamamlandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Reklam olsun istemiyorum. konu reklam olarak algılanırsa yayından kaldırılabilir. ama zaten ciddi bir reklam bütçesi ayırdım, gelip burada site tanıtımı yapacak kadar da düşmedim. Reklam yapacak olsam forumda daha çok hit alan sayfalara reklam yapardım zaten :), lakin endişem reklam kampanyalarına başladıgım zaman sitede bir sorun ile karşılaşmamak.

Buradaki herkesin yazılım ile ilgili bilgisi oldugunu varsayarsak, sizden ricam , siteye girip şöyle bir dolaşmanız, ve gözünüze takılan hata var ise tercihen çözümü ile birlikte atabilirseniz sevinirim. burada ürünleri falan konusmayalım. açılmayan linkler, yanlış yönlendirmeler, popup blockere takılan şeyler, ile not found hataları ile karşılaşırsanız, hata yeri (sayfası), hatanın şekli, ve hatanın ne oldugu ile alakalı yorum atarsanız sevinirim.

Olası karşılaşılan hataları zaten loglayıp kontrol edebiliyorum, önemli olan kullanıcının karşılaşabileceği hatalar. (sonucta x url sine tıklayıp y sayfasına gidiyor olmak loglanacak bir hata değil ve gözden kaçabiliyor.)
    Mobil girişlerindeki sıkıntının farkındayım. ona da el atacağım yakında.

şimdiden teşekkür ederim.

Patimarket

• tebrikler
    hangi teknolojileri kullandınız?
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    merhaba abi siteye baktım çok güzel olmuş

1 2 sey var ama bunlar hata mı değil mi anlayamadım abi

mesela ürünün tekini açtın yorumlar kısmına geldin üyelik girişi yapmadan yoruma bastın birşey yazamıyorsun ama gonder dedin zaman yorum yönderildi diyo

bide mesela bir tane ürünü ekle dedin sepete direk ekliyor abi ama 2. ürünü anasayfadayken ürünü sepete ekle dediğin zaman ürünün ayrıntı sayfasına gidiyor ondan sonra sepete ekleye biliyon abi
  • teşekkürler. hemen ilgileneyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsiburada.com rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.