Şimdi Ara

PATHOSTA TOTOMİC BOW :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

enion bow yeşil olur :) bu 70 gorevi

Emin misin ?
    Enion bow yeşil yanıyorsa buraya da kırmızı kar yağar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEDAŞ

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Bow of Name
    Iron Bow ile ap si aynı her +da health ve dex bonus verir ayrıca resistancelarıda var. Kullandım hoş bişi tabi ama ok nihayetinde:)

Ama hala kimse anlamıyor beni :/ 65 levelde de bu oktan vardı nasıl almış olabilir ki 65 levelde

Belki hacklenmiş ve lvl düşürülmüştür. Malum 10 kişiden 6 sının hacklendiği ve lvl düşürüldüğü bu oyunda:)

quote:

Orjinalden alıntı: Otantic_Antiochia

quote:

Emin misin ?

Arkadaş enion bow un şeklinin farklı olduğunu ve renginin yeşil mavi arası olduğunu bununla beraber parlama biçminin farklı olduğunu söylemeye çalışmış:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 23 Temmuz 2007; 4:11:05 >

• quote:

quote:

quote:

Bow of Name
    Iron Bow ile ap si aynı her +da health ve dex bonus verir ayrıca resistancelarıda var. Kullandım hoş bişi tabi ama ok nihayetinde:)

Ama hala kimse anlamıyor beni :/ 65 levelde de bu oktan vardı nasıl almış olabilir ki 65 levelde

Belki hacklenmiş ve lvl düşürülmüştür. Malum 10 kişiden 6 sının hacklendiği ve lvl düşürüldüğü bu oyunda:)

quote:

Orjinalden alıntı: Otantic_Antiochia

quote:

Emin misin ?

Arkadaş enion bow un şeklinin farklı olduğunu ve renginin yeşil mavi arası olduğunu bununla beraber parlama biçminin farklı olduğunu söylemeye çalışmış:)

Vay şerefsiz yav

Peki sen de bu 70 bowunun resmi var mı inventoryde gösterilmiş şekilde? adamın elinde takılı olarak? hiç görmedim çünkü.

• way bee serkan abinin charı buralara kadar gelmiş ben satmıştım ona bu charı 61 lwl'ken daha dogrusu hediye etmiştim...elindeki bow Bow Of Detan +7'dir lwl'i 70'dir. yok 65 68 saçmalamayın bizim burda cafe sahibirdir kendisi...
  • bow of name o ya arkadaşım zaten görev itemi oldugu için trade edemez

PATHOSTA TOTOMİC BOW :S
    totamic bow buydu zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vormound -- 23 Temmuz 2007; 5:47:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

way bee serkan abinin charı buralara kadar gelmiş ben satmıştım ona bu charı 61 lwl'ken daha dogrusu hediye etmiştim...elindeki bow Bow Of Detan +7'dir lwl'i 70'dir. yok 65 68 saçmalamayın bizim burda cafe sahibirdir kendisi...

Sen ona abi mi diyorsun 7 yaşındaki çocuklar gibi yalan söylüyor bide gelmişin saçmalama falan ben mi saçmalıyorum yani bu mudur.Dostum herkes bu oyunda her şeyi bilmek zorunda değil hata yapa yapa öğrenicez benim burdaki hatam ne ordaki aptal adama inanmak.

• quote:

Arkadaşlar tamamda o adamda 65 levelde de o bowdan vardı ve benim 70lik chara 500 damage vuruyordu bow ile ilk sorduğumda da öyle dedi şimdi farklı charla sordum aynı cevabı verdi

Bifrosttan çıkan garip itemlerden olmasın?

Sen yanlıs Gormussunudur o 65 LvL de enion bow vardır. Bu dedigin adamda 70 gorevi var . Bu DetaN ı da tanıorm..
  • beyler adamın elindeki muhtemelen enoin bow ayrıca enoin bow mavimsi(açık mavi gibi) yani elektriksel yanar sahsen bende war we yesil yanmıo.
  • İşte resimleri çok yakın bir arkadaşımın charı idi hacklendi malesef itemide yakmışlar:(

Nickini yazmak istemedim pm den sansürsüzde yollarım istersen.
  • quote:

İşte resimleri çok yakın bir arkadaşımın charı idi hacklendi malesef itemide yakmışlar:(

Çok teşekkürler sağ olun yav valla sizler olmasanız ortalarda totomic bow gördüm diye gezicem o adamı ilk gördüğüm yerde ailesine ve kendisine selam söyleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEDAŞ -- 23 Temmuz 2007; 6:27:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DarknesS__

70 görevi

• totamıc bow
  • quote:

quote:

Bow of Name

70 bow u o

70 den düşürülmüştür
  • ya 70 questi
    yada enion
    totamicmi onu bilemem*
  • 65 lvlda elinde enion wardır şimdi görew bowunu almıştır
  • 46~80 70 zaten adam hemen görevi almıştır. quest canavarlarını keserken yatmıştır. 45~80e düşmüştür. ama 70 bow u ı totomic bow centour daki
  • quote:

İşte resimleri çok yakın bir arkadaşımın charı idi hacklendi malesef itemide yakmışlar:(

Abi 2. Resimdeki karizmaya Bak resmen ok "Birak Beni Ben Gidecem Yeri Bulurum" Diyor

• quote:

bencedee
  • 70 görewi can not be sold trade falan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.