aperion, V, april12, noiknowns, givemeyourlove bunlar gerçekden çok sağlam
asterix servera gore ii bi warior başkada zaten tanımıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: partyplss
asterix servera gore ii bi warior başkada zaten tanımıyorum
item olarak iyi ama np si yok
originde bi asas vardi şimdi adini tam hatirlayamiyrm ilk hafta +7 shard yapmıştı o elemanı tek geçerim bide flipyy le arklari cok sağlam cabuk bıraktım patosa ilk hafta 58 warrior yaptım lupus vermeyince clandan bi ark bıraktım oyunu en cok koyanda lobo +lyconun olmasi 58 %90 da birakip sadece bowla başlamam birakmasam baya bişiyler olurduda cok koydu en güvendiğim adamin yaptığı
yanlış hatırlamıyosam damneddead olcaktı ismi krallık seçimlerinde adaydı 61 lwl warrior du seçimde
patos da number one ben olucam wıshmaster daha yeni açtım çarı 55 lvl hiç bi görevi yapılmamış haftaya 61 olursam direk 62 yim:D bi andreamde 56 görevi var mı ş onu yapıcam:D
quote:
Orjinalden alıntı: SpEeDy!
Weirdgirl bence. Kral adayıydı en sonunda oldumu olmadımı bilmiyorum ama üstüne tanımam.
evet oldu
quote:
Orjinalden alıntı: cerci90
Orclar'da v3,v2(araya beni de ekle),t0m,mali,c0m3tug,gellkuzzum vs.
aperion,oblivision,asterix,origin clanı komple sağlam adamlar war,flipy wardı insanlarda ama eşek orc olmuş
balyoz erick sana ne itemler werdi?
Birinizde cıkıp sen saglamsın demedi olsun canınız sagolsun
Bir kerede cz veya savaşta beni gördügünde kalkan takıp kacmasan senle kapısmak baya zevkli olacak
Sen söledin diye sölemiyorum gerçekten sende çok sağlamsın czde gördüm her seferinde 5-6 adam ard arda alıyorsun idolumsun krallığada aday ol bence
balyoz sendenmi kaçmışım istersen topla clanı önlerinde vs yapalım hertürlü kapışırım NOT:üzerime 4-5tane asas birden koşarsa kaçarım tabi bekliorum haberini
quote:
Orjinalden alıntı: WorldOfTheOne
balyoz sendenmi kaçmışım istersen topla clanı önlerinde vs yapalım hertürlü kapışırım NOT:üzerime 4-5tane asas birden koşarsa kaçarım tabi bekliorum haberini
Tamam Bi ara Yaparız sorun deil clandan kimse gelmez hepsi gavur onlara anlatana kdr
Ya nerdeyse bütün server burda
10 tane Lotus cLanı var hangis hangisi karıştırıyorum artık..