Şimdi Ara

Pathos'da Pazar Takaslarım..[Güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pathos'da Ardream Char kasacağım ve iyi bişiler yapmak amacındayım.Elimde Priest Sheller vardı.+1 reb set ve 1 de priest impact+1 reb.
    İlk Takasım:
    *4 parca Priest shell +1 reb+Priest impact'a karşılık , Scorpion Shield +5 Takas Ettim.Pazarda 350 ye görmüştüm.325 ten pazara koydum 315 e bırakacağım.
    Priest Shelleri ise 62 mden satanlar mevcut.
    Hesaplarıma göre
    Sheller:4x62=248m
    Pri impact = 22m
    +______
    270m
    upp.Devam edeceğim .inş.
    İlk takas Görüşler lütfen....=}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GøKhan -- 8 Ağustos 2008; 16:04:37 >

• +1 reb Raptor'un ne kadar olduqunu bilen var mı beyler?
  • +5 ss elimde kalacak gibi...
  • bende pathostayım bence ssi +7 yapmayı dene.Bende silver earring+1 var elimde kalacak gibi 500e almıstım 600e satamıyorum sormak istedigin bişi varsa pm munali
  • quote:

Orjinalden alıntı: Per4mance*

bende pathostayım bence ssi +7 yapmayı dene.Bende silver earring+1 var elimde kalacak gibi 500e almıstım 600e satamıyorum sormak istedigin bişi varsa pm munali

Pm ßlocklamışsın pm at diirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GøKhan -- 8 Ağustos 2008; 15:00:17 >
  • Pathosda Oynayan yok mu hiç:(
  • Selling Ss+5...
    ßuying Clever+8 Dual Chitin+7 Set,Dd 15,Pp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50K'ya kadar alınık sistem
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up...
  • +0, +6 ,+7 dışındaki uniq itemler zor satılır (nedeni pazar fiyatları oturmuş olmamasıdır) ayrıca her pazara konulan item üzerinden yorum yaparak takas yapılmaz

elinde çok rahat satılacak itemler varken zor satılan bir item almışsın

ticaret yapılacak itemler

cleaver md shard ii ds we wp gibi herkesin aradığı uniqler olmalı

mesela diyelim cleaver bugun 55 m gibi satılıyor 50 mye gördümü alacaksın 55 e satacaksın bu işlerden en az 4-5 gb para kaldırdığımı bilirim

biraz tavsiye gibi oldu ama tecrübelerle edindiğim bilgiler umarım yararlı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

+0, +6 ,+7 dışındaki uniq itemler zor satılır (nedeni pazar fiyatları oturmuş olmamasıdır) ayrıca her pazara konulan item üzerinden yorum yaparak takas yapılmaz

elinde çok rahat satılacak itemler varken zor satılan bir item almışsın

ticaret yapılacak itemler

cleaver md shard ii ds we wp gibi herkesin aradığı uniqler olmalı

mesela diyelim cleaver bugun 55 m gibi satılıyor 50 mye gördümü alacaksın 55 e satacaksın bu işlerden en az 4-5 gb para kaldırdığımı bilirim

biraz tavsiye gibi oldu ama tecrübelerle edindiğim bilgiler umarım yararlı olur

Anladım,Saol.Millet de trade de alışkanlık olmus itemin kendisini koyup trade bozup +1ini koyup yutturmaya calışmak.pehh

• Ss+0'ın 250m olduğu bir Serverda 310 m den +5 ss abartı mı cok harika bence?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GøKhan

Ss+0'ın 250m olduğu bir Serverda 310 m den +5 ss abartı mı cok harika bence?

mesela edanada +0 ss 3 gb

+3 ss 2 gb ye satılıyor
  • Arkadaşlar bu adamla aman diyorum sakın ne takas nede ortaklık yapmayın charınızı iteminizi elinizden alır sap gibi kalırsınız ..

ÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI BU KİŞİLERDEN BİRİDE BENİM ..

http://forum.donanimhaber.com/m_25382145/tm.htm

Bu adamın ne mal olduğu girin öğrenin çok kişinin canını yaKtı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

Arkadaşlar bu adamla aman diyorum sakın ne takas nede ortaklık yapmayın charınızı iteminizi elinizden alır sap gibi kalırsınız ..

ÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI BU KİŞİLERDEN BİRİDE BENİM ..

http://forum.donanimhaber.com/m_25382145/tm.htm

Bu adamın ne mal olduğu girin öğrenin çok kişinin canını yaKtı .

oke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.