Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.226
Cevap
123
Favori
342.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam :D 2 saattir arıyodum

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Hocam chaos trial’den de 2 puan almıyor muyduk?
  • Bu endurance charges hangi skille aktif ediliyor? Yoksa pasif olarak defense mi sağlıyor bir babayiğit cevaplarsa çok makbule geçer.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Selam

Sanırım sizin mesajınızda görmüştüm

5 ve 6 ASC puanlarinda bug var mı halen?

Direk 7-8 yapabilir miyim bilmiyorum, yapabilirsem 4 puan birden veriyor mu?

Tskler

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt

Bug yok, son seviyeyi yaparsaniz her puani veriyor direkt.

Ben son puanlarimi trial of chaos ile aldim. Boss daha basit bence sekhemas son bossuna gore. Tek sorun 3 tane farkli anahtar istiyor, 10 trial yapinca rastgele bir tanesi dusuyor. Aynisindan yine dusebiliyor diger trialden vs haliyle surec uzuyor ama bence daha basit. Boss biraz fazla tanky ama skilleri vs zor bi boss degil bilmiyorum onu deneyebilirsiniz 10 trial rahat yapabiliyorsaniz.

Ayrica trial of chaos'un guzelligi soul core droplari. Silaha +15 spirit, armor'a rarity veren soul core 300 ex ediyor. Bana bir tane dustu bugun, sattim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 3 Ocak 2025; 1:1:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

85 lvl oldum merc bir miktar sıktı. 

Yeni bir class deneyeceğim muhtemelen  

Mace mace Mace hammer hammer hammer. Adete başka oyun oynuyorsunuz, Hammer build leri oynarken asla sıkılmazsınız poe2 de.. hep odaklanmış hep bir aksiyon hep bir macera. Hammer build leri en iyisi... PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Boss lara tek atar. 2 ekran öteye bile tek atar (bug ile tabi).. Bir de üstüne warrior > titan seçtiniz mi dadundan yenmez..

Not: hammer build leri oynamayın.

• massiv a kullanıcısına yanıt

Ben Ball lightning ile kullanıyorum , pasif buff değil . 5 stack yapabiliyor

Tane tane cevaplarım ama siz ne soruyorsunuz?

* Endurance charge kendi başına karaktere bir şey sağlamıyor.

* Diğer buff lar gibi 20saniye sürer ve 3 e kadar biriktirilir. Pasif atlasından süresi ve birikme miktari arttırılabiliniyor.

* Bazı yetenekler endurance şarjlarını tüketir. Warcry ve sismik cry şarj tüketirken bir sonraki ataklarınızın hasarını %125 e kadar arttırabilir.

* Eğer pasif atlasından destekledi iseniz her endurence şarjı tüketmek size 4saniyeligine %400 e varana kadar armor verebilir %20 ye kadar can verebilir.

* Endurance charge bir kaç yöntem ile kazanılabilir. En kolayı Break Endurance isimli support gem, düşmanın zırhını kırdığınız zaman 1 şarj kazanırsınız, tabi bu da arttırılabilir.

Bunların dışında sorunuz varsa açıkça belirtmeniz gerekmekte

• Bir range bir de melee olmak üzere 2 karakter kastım ve oyun sonuna getirdim. Senaryo kısmı, oyun henüz yarım durumda olmasına rağmen özgün ve güzel. Sürekli, mitolojilerden oradan buradan araklanan konuların dışına çıkıp yepyeni fantastik bir dünya yaratabilmeleri takdire şayan.

Oyun sonunda Atlas konusunda düzenlemeler yapmaları gerekiyor, bu haliyle pek anlaşılır değil. Her şeyden önce Atlas açıldıkça zoom seviyesi artırılabilmeli, citadellere ulaşım için tabelalar eklenebilir. :) Bir süre sonra kayboluyorsunuz.

Waystonelarda SC için 1 ölme hakkı olması çok saçma, zira citadel'i bulacaksınız, bosslarını ölmeden öldüreceksiniz, 3 taşı toplayıp asıl Bossun karşısına çıkacaksınız ve mekanikleri öğrenemeden ölüp her şeye baştan başlayacaksınız; bu durum bırakın casual oyuncuları, benim diyen inatçı insanları bile oyundan soğutacak zorluk değil de düpedüz işkence seviyesi olmuş.

Tabiî erken erişim sebebiyle oyunu en zor haliyle denetmek istemişler fakat ileriye dönük antipati oluşuyor, yakaladıkları büyük hype'ı kaybedecekler...

Tatillerinden dönmüşler, şöyle güzel içerik ve QoL yüklü patch'le gönül almaları gerekli. :)

• Brazian B kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için çok teşekkürler.

Ben şuradaki ayarlamayı yaptım monk için artık endurance charge birikiyor killing palm veya shipponing strike atınca. Power charges ise direkt birikiyor mob donunca falan.

Talkative Triyoutube
    Passive Power Charge Generation on Monks #PathOfExile2 #PoE2 #ARPG
    https://www.youtube.com/shorts/Wn4cxWWCmB8?si=VuUymf3nNNedHMfq

Biriken endurance power boşa gitmesin istiyorum. Nasıl değerlendirilir onu merak ettim.

Bu alttaki de benim oynayış videom power charges neredeyse hiç bitmiyor. Falling thunder atınca moblar donup veya şoklanıp ölüyor cold damage ve lightining damage gittim build de. Kendi kafama göre ilerledim. Hatta düz vuruşta bile donup ya da şoklanıp öldükleri için yine birikiyor.

massiv ayoutube
    Path of Exile 2 - Monk Power
    https://www.youtube.com/shorts/IgQH_nYdVIs?si=QZ-88M929edeWUuf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 3 Ocak 2025; 12:17:31 >

Alınıyor siz 4 puan aldiysaniz 1. ve 2.'yi tamamlamışsınz demektir. artık 3. ve 4. ascendancy için shekamasda yapacaksanız 65 üstü djin barya veya chaos triali yapacaksanız 75 üstü olması gerek ultimatum ile girmeniz gerek. djin barya ve ultimatum üzerine fareyi getirdiginizde will grand additional ascendancy skill point yazdığından emin olun will not grand yazıyorsa triali tamamlasınızda puan alamazsınız.

• Monk da power charge mekaniği nasıl çalışıyor kısaca biri anlatabilir mi.
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Şuan woolie nin armorbreak warbringer buildini oynuyorum silahı resistleri tamamlayınca char başka bişey oldu.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt

charge yapmak için pasif agacından resonance düğümünü almak gerekiyor.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

birde pasif skill (spirit gem) olarak combat frenzy etkinleştiriyorsunuz.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

bunları yaptıkdan sonra ice strike veya tempest flurry ile moblara bir kaç kere vurunca charge oluşuyor eger kullanıyorsanız charged staff etkinleştirip ice strike veya tempest ile vururken ek bir mekanikle vurmaya başlıyorsunuz.

ayrıca tempest bell kullanabilmek içinde moblara bir kaç kez vurmanız gerekiyor sonrasında sarj olup etkinleşiyor.

Ben şuan trial of sekhmas yapıyorum djin barya'nın üstünde will grand yazıyordu fakat ilk trial'ı bitirdim keylerle sandıkları açtım ama ascendancy point vermedi. Birden fazla mı tamamlamam gerekiyor trialları.

• PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Şunlar ne işe yarıyor yaw? Passive skill tree'de kullan diyor ama bulamadım.
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    Hocam skill tree de jewel socket diye boğumlar var. Oraya takılıyor.
  • Rodin kullanıcısına yanıt

Baryanın üzerinde number of trial yazıyor. 3. ascendancy yapıyorsan 4 turluk olması gerekiyordu bildigim kadarıyla. keylerle sandıkları açtıgınız yerin sonunda kapı var ordan girip devam ediyorsunuz. siz bir tur yapıp çımışsınız anlaşılan.

Evet öyleymiş bilmiyordum, ikinci tura geçtim ve öldüm baya zormuş.

Hocam şimdi ben chaos trial den numarası 4 olanı yaptım. Bir de ilk başta djin bar da seviye 1 olanı yaptım sonra ilerleyen bölümlerde güçlenince djin bar da seviye 2 yi yaptım. Ama bana 4 tane ascendancy puanı geldi 6 gelmesi gerekmiyor muydu?
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.