Şimdi Ara

Patches The Pirate (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCgn

    Hepimiz kanser oynayalim o zaman oh ne guzel kartim yok kanser oynayayim rank 5 olayim epic alirim ordan kendime adam akilli deck yaparim. Dostum haklisin senide anliyorum ama genel olarak senin bu durumda olman da o oyuncular yuzunden. Baska oyuncularda senin gibi dusundu ve senide kanser oynamaya zorladi. Sende face warrior mudur nedir , o decki oynayarak baska oyuncularinda senin gibi dusunmesini saglayacaksin bu dongu boyle devam edicek oyunun tam olarak oynanamayacak hale gelmesinin asil sebebi iste bu. Oyuncularin yukselmek istemeleri ve diger oyunculari kanser oynamaya zorlamalari benim kizdigim asil nokta bu. Aptallik demek dogru olmaz ama ben bu oyunu 3 yildir oynuyorum ve oyunun kanser olmadigi zamanlari hatirliyorum. Cok sevdigim bir oyunun oynanamaz hale gelmesine tepkisiz kalamiyorum. Yinede özür dilerim. Burda bu kadar cok tepki veriyosam sizde beni birazcik anlamaya calisin.

    Benim bu durumda olmam o oyuncular yüzünden değil işte benim anlatmaya çalıştığım nokta bu.Blizzard yüzünden bu pack yayınlandıktan sonra olan , yada shamanla ilgili daha önce olan durum.

    Ortada bir açık , ''başarıya'' ulaşmanın bir kısa yolu varsa bu yolu kullanan adamları değil bu yolu yaratanları suçlamalısın. Bu durumdan hiç hoşnut değilim. Sizin hoşnut olmamanızı da anlıyorum ancak bunun çözümü burada bu deckleri kullananlara hakaret etmek değil tepkiyi blizzard'a göstermektir.

    Merak ettim öğlen saatlerinde resmi forumunu inceledim zaten gereken tepkiler bazı üyeler tarafından verilmiş. Birtakım düzenlemeler yaparlar mı ? Bu akım gelip geçici midir ? bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 3 Aralık 2016; 19:59:27 >




  • Dediğine aynen katılıyorum, bu kartı legendary yapan kartın sadece kendisi değil diğer kartlarla oluşturduğu sinerjilerden ötürü. 1 mana legendarylerden çok çok güçlü özellikler beklemek zaten yersiz olur.
  • Bu kartı rugue de iyi çünkü kopyasını alıp desteye atarak daha fazlasını borda koyabiliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HKnatas

    Bunu unutma.









  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kantlock


    quote:

    Orijinalden alıntı: HKnatas

    Bunu unutma.









    Şimdi bir de bu çıktı başımıza. "With a bottle of rum and a yo ho ho"





  • HKnatas kullanıcısına yanıt
    Bence duruma bu daha uygun.

  • Oldukça iyi bir kart,
  • Kartlar işe yaramaz değil hiç bir zaman,yaptığınız decke göre değişiyor işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumblapinta


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hz Carrier

    Deckten kart eksiltmemesi lazım yalnız bunun. Mesela Deathlord'un açıklamasında "Put a random minion" diyordu, bunda put değil summon demiş. Blizzard yanlış kelime kullanmadıysa ya da ben yanlış anlamadıysam, bu kart deckte kalmaya devam ediyor ve bu kartı çekmediğin sürece her pirate oynadığında 1/1 chargelı minion summonlayacaksın demek bu.

    Cthun gibi summon wherever it is deseydi güzel legendary olabilirdi fakat decke girmek zorunda olduğu için pirate decklerin metaya girmesi zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • I'm in charge now !!! Çok iyi kart.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.