Bildirim
Patch 4.2: Rage of the Firelands Trailer
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bir patch için hazırlanmış güzel bir çalışma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 16 Haziran 2011; 17:12:45 >_____________________________ İşlemci : AMD ryzen 7500F, Anakart : Biostar B650MT, Ram: Kingston DDR5 6000 Mhz 32 GB, Ekran Kartı : Palit infinite RTX 5060 ti 16 GB, HDD : Corsair 1 TB M.2 SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : Viewsonic 32 inç Curved monitör
"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro -
Süper. _____________________________ -
Güzelmiş, dağ taş fire immue olmuştur kesin, arcane mage buff hoşgeldin. -
Yok hayır. Fire immune gelmeyecek. Blue post vardı bununla ilgili. Kısaca şöyle diyor;
Böyle bir raid geldi diye fire magelerin respec yapıp başka birşey oynamak zorunda kalmasını istemedik. Neden yaratıkların immune olmayacağının arkasında da bir açıklama yok. Tıpkı çantanızdan koca mountları çıkarabilmeniz gibi. Oyunlarda olan şeyler. Falan filan._____________________________ Betrayer... In truth, it was I who was betrayed!!
Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes can see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced!
Now go forth... unleash the tides of Doom... Upon all those... Who would oppose us!
WoW PvP Stratejileri Çevirilerim -
quote:
Orijinalden alıntı: Frozz
Yok hayır. Fire immune gelmeyecek. Blue post vardı bununla ilgili. Kısaca şöyle diyor;
Böyle bir raid geldi diye fire magelerin respec yapıp başka birşey oynamak zorunda kalmasını istemedik. Neden yaratıkların immune olmayacağının arkasında da bir açıklama yok. Tıpkı çantanızdan koca mountları çıkarabilmeniz gibi. Oyunlarda olan şeyler. Falan filan.
Güzel açıklamaymış.
Yalnız bir şey diyeyim, videoyu izlerken Youtube'un kendi sitesinden izleyeyim diye çift tıkladım.
Normalde forum sayfasındaki videonun durmasını beklerdim, durmamış meğersem.
Youtube'da sürekli çakışan iki sesten -videonun sonuna doğru- kıllanıp baktım, meğersem ikisi de oynuyormuş.
Dedim ulan normal İngilizce'yi anlayamıyoruz, ne biçim dublaj yapmışlar.
Edit:
Videoyu doğru düzgün izledim, güzel olmuş.
Amcamızı Thrall sandım, ama değilmiş.
Bakalım ne gelirse gelsin, birlikte yüzleşicez dediğimiz puglarla mı olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 16 Haziran 2011; 18:36:06 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
quote:
Orijinalden alıntı: Frozz
Böyle bir raid geldi diye fire magelerin respec yapıp başka birşey oynamak zorunda kalmasını istemedik. Neden yaratıkların immune olmayacağının arkasında da bir açıklama yok. Tıpkı çantanızdan koca mountları çıkarabilmeniz gibi. Oyunlarda olan şeyler. Falan filan.
Güzel açıklamaymış.
Yalnız bir şey diyeyim, videoyu izlerken Youtube'un kendi sitesinden izleyeyim diye çift tıkladım.
Normalde forum sayfasındaki videonun durmasını beklerdim, durmamış meğersem.
Youtube'da sürekli çakışan iki sesten -videonun sonuna doğru- kıllanıp baktım, meğersem ikisi de oynuyormuş.
Dedim ulan normal İngilizce'yi anlayamıyoruz, ne biçim dublaj yapmışlar.
Edit:
Videoyu doğru düzgün izledim, güzel olmuş.
Amcamızı Thrall sandım, ama değilmiş.
Bakalım ne gelirse gelsin, birlikte yüzleşicez dediğimiz puglarla mı olacak.
Thrall ya nasıl değil?_____________________________
-
Thrall o zaten. Go'el diyorlar , o onun orkça adı zaten. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kalafina
Thrall o zaten. Go'el diyorlar , o onun orkça adı zaten.
doğum adıymış evet..
dikkat etmemiştim.
gelende aggra'imiş oda eşiymiş...
yeni birşeyler öğrendik..._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler