Beyler tavada 2-3 gün önce kızarttığım patateslerin yağı duruyodu döktüm sonra deterjanla yıkadım bol suyla duruladım ben patatesleri keserken kuruma sırasındaydı. sonra yağı koydum altını yaktım ısındı bir süre sonra patatesleri atınca biraz kabarcıklar oldu üstte ufak ufak. Acaba deterjan falanmı kaldı. Yesem zehirlenirmiyim
up up
Nereye döktün o yağı?
Ye bilader bişey olmaz
yesen bişey olmaz ama deterjan kaldığı kesin....
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldırım35½
Nereye döktün o yağı?
lavaboya hocam nereye dökücem. yıkamamdaki nedende yağlar karışmasın diye
kaç milyar milyon metreküp suyu kirlettiğinin farkındamısın onu toplayan şirketlere versen bio dizel yapsalar kullansak fenamı olurdu vahşi kim bilir kaç tane hayvan şu an can çekisiyor sebebi sensin
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
kaç milyar milyon metreküp suyu kirlettiğinin farkındamısın onu toplayan şirketlere versen bio dizel yapsalar kullansak fenamı olurdu vahşi kim bilir kaç tane hayvan şu an can çekisiyor sebebi sensin
no ss no güven
quote:
Orijinalden alıntı: Marshall Mathers
quote:
Bunda gülecek bir şey yok. Çöp poşetinin içine dökebilirdi birazcık doğa sevgisi varsa içinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldırım35½
quote:
Orijinalden alıntı: Marshall Mathers
quote:
Bunda gülecek bir şey yok. Çöp poşetinin içine dökebilirdi birazcık doğa sevgisi varsa içinde.
Herkes senin gibi düşünmüyor işte.
küçük kurbağcıklar şuan yağ içinde yüzüyor senin yüzünden
yağı lavaboya dökmeyin, şişeye dökün biriktirin bir yerde sonra onu almaya geliyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme