Şimdi Ara

Passsoo Maç Paylaşımı (Sürekli Güncel Paylaşım) 09.10.2014 Paylaşıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4-5 Yıldır Amatör Olarak Kendi Çapımda Maçlar Tahmin Ediyorum Bu Son 3-5 Aydır Kendim Oynuyorum Oynadığım Kuponların
    Bu Zamana Kadar İyi Oranlarda Tutuyordu Bende Değerli DH Okurlarıyla Paylaşayım Dedim Hem Sizin Değerli Yorumlarınızla Beraberce
    Kuponlara Maçlar Ekleyip Çıkarabiliriz.Ben Burada Sadece Tahminlerimi Paylaşacağım Oynamak Zorunda Değilsiniz Biliyorsunuz En
    Azından Saygınızı Görmek Bile Bana Onur Verecektir.Her Hafta Elimden Geldiğince Her Gün Saat 16:00'a Kadar Ertesi Günün Kuponunu
    Paylaşmaya Çalışacağım Ama İddaa Programı Nedeni İle Salı Ve Cuma Günleri 2 Kupon Paylaşımında Bulunacağım.Kupon İçinden Maç
    Seçebilir Ya Da Oynayabilirsiniz Sizin Hür İradenize Bırakıyorum.Kuponlar Ya Da Maçlar Kesin Tutar Demiyorum Tahminlerimi
    Değerlendirmeniz Olumlu Veya Olumsuz Her Türlü Değerlendirmenize Açığım Maçları Tek Mesaj Üzerinden Paylaşmaya Çalışacağım
    Bunu Bilgilendirmek İstedim.Kupon Paylaşımında Genelde Toplam Oran 7 - 40 Arasında Değişecektir Bu Demek Değil Ki Hiç Bir Zaman
    Daha Yüksek Ve Ya Daha Az Oranda Tahminde Bulunmayacağım Sadece Genelde Belirttiğim Oranlarda Olacaktır.

Takipte Olacak Arkadaşlar Belirtirse Sevinirim Ne Kadar Çok Takip Eden Olursa O Kadar Hızlı Paylaşımda Bulunmaya Çalışacağım.

08.10.2014

09.10.2014

Kesin Diye Bir Şey Yoktur.DH'de Benden Daha İyi Kişiler Vardır Ama Hayırlısı :)

Tutturulan Maç Sayısı : 34
    Tutturulamayan Maç Sayısı : 27

Tutturma Oranı %55.737...

Kazanılan Tutar : 0 TL
    Kaybedilen Tutar : 150 TL

Kâr / Zarar : -150 TL

Tutturulan En Yüksek / Düşük Oran : 4.00 / 1.25

Not : Tutan Kuponları Yorum Olarak Paylaşacağım Bana Güveniniz'in Tam Olması İçin Her Gün 10 TL ' lik Kuponlar Yapıyorum
    24 Eylül 2014 'te Başladım Kuponları Yapmaya Bu Yüzden Ne Kadar Para Harcandığını Kaybedilen Kısımda Göreceksiniz.Ne Kadar
    Tutturduğumu İse Tarihi ile Birlikte Paylaşacağım. Haftada 1 Paylaşılan Kuponlar Silinecektir.Bu Yüzden Güvenmediğiniz Kısım
    Olursa Bana Bildirmeniz Konusunda Rica Ediyorum.Şimdiden Herkese Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passsoo -- 8 Ekim 2014; 23:50:22 >

• bol şanslar...
  • Yeni Konu Açmak İstemedim Evet İlk Verdiğim Kupon Tutmadı Ancak Sıfırdan Başlayıp Bu Sefer Her Gün Maç Paylaşımında
    Bulunmaya Karar Verdiğim İçin Konuyu Düzelttim Ve Tutmayan Kuponumu Silmiş Bulunuyorum Bu Konuda Affınıza
    Sığınıyorum
  • Iyi sanslar hocam ben de yeni basladim bugun bi 5 tl atarim
    takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol şanslar hocam psv maçı riskli
  • 26-27.09.2014 Kuponları Paylaşıldı...
  • Hocam cuma kuponuna 2 cumartesiye 3 bastim tutar insallah :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugünkü kupon iyiymiş. Slovacko çabuk teslim oldu. Herkese sürpriz oldu bu. Yarın ki kupon da denenir. Bol şanslar hocam
  • 28.09.2014 Kuponu Paylaşılmıştır.

• 29.09.2014 Kuponu Paylaşıldı.
  • 30.09.2014 ve 01.10.2014 Kuponları Paylaşıldı.

• Çok kötü oynuyorsun yalnız hocam. Hele bugün için baya sürpriz oynuyorsun. Neyse başarılar umarım tutar..
  • Kardeşim Eylül ayı 30 gün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

Kardeşim Eylül ayı 30 gün

Teşekkür ederim düzeltildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.