Arkadaşlar merhaba, Almanya'dan akrabalarımız geldi. G.Antepspor - Beşiktaş maçına gitmek istiyorlar. Daha önce passolig kullanmadığım için sizlere passolig kart hakkında bir kaç sorum olacak. Passolig sitesinde de yazmış ancak maça girmiş tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirlerse çok daha iyi olur diye düşündüm.
- Arkadaşlar dediğim gibi akrabalarımız geldiler maça gitmek istiyorlar. Hatay'da oturuyoruz kartı Hatay'dan mı almalıyız yoksa maç günü Antep'den mi ? - Ve anladığım kadarıyla takım seçmek gerekiyor. Ben Beşiktaşlıyım Beşiktaş'ı seçersem atıyorum Kayserispor - Trabzonspor maçına giremiyor muyum ? - Biz misafir tribününde oturmak istemiyoruz. Takım tutmuyorumu seçersek daha rahat görebileceğimiz G.Antep tribününden izleyebilir miyiz ?
Passolig karta başvuru yapın. Mümkünse maçtan önce kart elinizde olsun. Ya da maçtan bir kaç saat önce staa gidip saatlerce kuyrukta bekleyip geçici kart alabilirsiniz. Ben gs passo kart ile Beşiktaş trabzon maçını izledim. Yanı sorun yok. Senle alakasız bir maçın biletini alabilirsiniz. Ancak senin takımının oynadığı bir maçta rakip tribünü secemezsin. Tarafsız passo kartı alinca tüm maçlara bilet alabilirsiniz.