Şimdi Ara

Passat mı ? Volvo mu?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Passatla v60 karşılaştırmış.
    86 bin lira da v60a fiyat biçmiş.
    O zaman fake timi olarak devreye gireriz.
    quote:

Orijinalden alıntı: fazem16
    2000tl limitim var
    kat kardeşim gerçekten çok güzel bir inceleme yapmış ve aydınlatmış oldun. ben genelde oyun ağırlıklı ama performanslı olması benim idealim.
    bir karşılaştırma yaptım ağırlık olarak asus alacağım herhalde hp lerin klavyesi çok sade geldi bana..

Dağılın beyler.
    Bu arada bu iki aracı ancak bunun gibi 16lık liseliler karşılaştırır.
    Boşuna yemeyelim birbirimizi.

Benim de böyle yazılarım var, bilgisayar alırken ben de aynı kriterlere uygun bilgisayar alırım. 30yaş üzeri PS3 grubu, evli PS3 grubu, bir sürü oyunsever yaşlı adam takılıyor burada .Bir gün baltayı taşa vuracaksın ya bakalım ne zaman

• Çıktığım test sürüşünde V60 ın tokluğuna, viraj alışına frenlerine hayran kaldım. Ve bu iki seçenek arasında gözüm kapalı Volvo alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pursuit of Perfection -- 20 Haziran 2012; 12:59:45 >
  • Passat, S60'ın yanında olsa olsa sokağın köşesinde duran çöp tenekesi olur.
  • millet V60 diyor da baz 97 bin....R-Design 108 bin..
    aynı sınıf araçlar.. Passat Variant ile neden kıyaslanmasın?

tavsiyeye gelince Volvo denir de iş ciddiye binse bakalım kaç kişi tercih eder??
    benzer mukayese SuperB için de geçerli..

fiyat+iç hacim kullanışlılık+ikinci el olarak Variant avantajlı diğer konularda V60 üstün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo
    Bir gün baltayı taşa vuracaksın ya bakalım ne zaman

başarı oranımız %100 şu ana kadar:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

millet V60 diyor da baz 97 bin....R-Design 108 bin..
    aynı sınıf araçlar.. Passat Variant ile neden kıyaslanmasın?

tavsiyeye gelince Volvo denir de iş ciddiye binse bakalım kaç kişi tercih eder??
    benzer mukayese SuperB için de geçerli..

fiyat+iç hacim kullanışlılık+ikinci el olarak Variant avantajlı diğer konularda V60 üstün..

toz-koparan krdşim çok haklı aradaki fiyat farkı da çok, zaten passat sw dsg 2013 e kadar yok burada tek secenek V60 kalıyor emsal olacak başka araç var mı bilmiyorum SW olarak.
  • Kesinlikle Volvo s60
  • passat mı one ya
  • Tabi ki de Volvo.ayrıca Volkswagen Passat almak için gitsen bile 8 ay sıra beklersin(kendine yedirebilirsen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazem16

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler olsun ben SW modeli araç alacam tavsiyeniz nelerdir? MPV de olur ama çok karsız kaldım.Teşekkürler.

1-Passat Variant 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 80.300 tl

2-Volvo V 60 Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 86.000

KESİLİKLE VOLVO EN AZINDAN VİTESİNDEN ŞANGUR ŞUNGUR SES GELMİYOR ... AYRICA ÇOK RAHAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcilAkıllıAranıyor -- 22 Haziran 2012; 0:58:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.